Bordo-mavi nöbet

Düzenleyen:
Bordo-mavi nöbet

SPOR Haberleri

Başkanıyla, yöneticisiyle, futbolcuları ve teknik adamlarıyla demokrasi için meydandaydılar

Trabzonspor dün gece şehirde yapılan demokrasi nöbetine tam kadro katıldı. Başkan Muharrem Usta'nın ve yöneticilerin de yer aldığı gecede bordo-mavili camiayı taşıyan otobüs meydana, "Ölürüm Türkiye’m" şarkısı eşliğinde girdi. Trabzonspor kafilesini görünce meydanı doldularan binlerce kişinin coşkusu daha da arttı. Öte yandan daha önce nöbet gecesinde bir transfer açıklayacağını belirten Başkan Usta, atmosferi bozmamak için duyuruyu yapmaktan vazgeçtiğini belirterek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hepimizin istediği oyuncumuz yolda. Yolu biraz uzun ama geliyor" ifadelerini kullandı. Başkanın bu sözleri, ABD'de Dallas forması giyen Kolombiyalı golcü Fabian Castillo transferinin bittiği şeklinde yorumlandı. 

Durica da geldi!

Karadeniz ekibinde transfer hareketliliği başladı... Önceki gün orta saha oyuncusu Matus Bero’yu kadrosuna katan bordo-mavililer dün de Slovak stoper Jan Durica'ya imza attırdı.  Anlaşmaya göre 34 yaşındaki  oyuncuya; 2016-17 sezonu için 1 milyon 300 bin avro ve 2017-18 için 1 milyon 300 bin avro garanti ücret ödenecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...