Hakan Çalhanoğlu: EURO 2016'da asıl mevkimde oynamadım

Düzenleyen:
Hakan Çalhanoğlu: EURO 2016'da asıl mevkimde oynamadım

SPOR Haberleri

EURO 2016'da Türkiye için bekleneni veremeyen Bayer Leverkusen'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, "Sağ kanatta defansif bir oyun oynadım, orası benim pozisyonum değildi" dedi.

A Milli Takımımızın ve Bayer Leverkusen'in yıldızlarından Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına açıklamalarda bulundu.

"YANLIŞ YERDE OYNADIM"

Bild Gazetesi'ne konuşan Hakan, EURO2016'da yanlış pozisyonda oynamasının performansını etkilediğini belirtirken, "Benim için harika bir tecrübe oldu, ancak kendi performansımdan memnun değildim. Ancak sağ kanatta defansif bir oyun oynadım, orası benim pozisyonum değildi" diye konuştu.

"REKABET ARTTI, SAVAŞACAĞIM"

Geçen sezondan daha iyi oynayacağını kaydeden 22 yaşındaki oyuncu, "Daha iyi performans gösterebileceğimi biliyorum. Takımda rekabet arttı, bu benim için kolay değil. Ancak savaşacağım. Yeni, tecrübeli oyuncular kadroya katıldığı için memnunum" ifaelerini kullandı.

Öte yandan Çalhanoğlu, nişanlısı Sinem ile evliliklerini ertelediklerini belirtirken, "EURO2016 sonrasında fazla zamanımız kalmadı, bu yüzden gelecek yıla erteledik" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...