Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosa sabırları taşırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sosa sabırları taşırdı

SPOR Haberleri  / Sabah

Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmak isteyen ve Avusturya kampında antrenmanlara çıkmayan Jose Sosa sabırları taşırdı. Yönetim, takımla ilişkisi kesilen Arjantinli’ye "7 milyon Euro'yu getir, bonservisini al" dedi

Milan'la anlaşıp önce terör olaylarını daha sonra da darbe girişimini bahane ederek ayrılmak isteyen Jose Sosa, Avusturya kampında tüm telkinlere rağmen idmanlara çıkmayınca ipler koptu. Dün Avusturya kampına gelip Sosa ile görüşmesi beklenen Başkan Fikret Orman, İngiltere'deki transfer çalışmaları nedeniyle rötar yaptı. Bunun üzerine kampta huzursuzluk oluşturan Arjantinli futbolcu ile başkanın talimatıyla Şenol Güneş görüştü.

KİMSEYLE VEDALAŞMADI
 Sosa, ayrılmak istediğini yineleyip bu tavrındaki ısrarını sürdürünce süresiz kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli futbolcu da arkadaşlarıyla bile vedalaşmadan alelacele eşyalarını toplayarak İstanbul'a döndü. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kadro dışı bırakılıp, İstanbul'a dönmesi kararlaştırılan Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecektir" denildi.

ARTIK MİLAN'I BEKLİYOR
 Beşiktaş yönetimi, Arjantinli yıldıza, "7 milyon Euro getir, bonservisini al. Yoksa alt takım ile çalışırsın" diyerek rest çekti. Basın sözcüsü Metin Albayrak ise "Her futbolcunun sözleşmesinde yapılan anlaşmaya uyulmaması halinde para cezası ve yaptırımlar yazar. Sosa da ona göre cezasına razı gelecek. Burası Beşiktaş" dedi. Tecrübeli 10 numara, yaşananların ardından Beşiktaş'ın Milan'la yapacağı görüşmeleri beklemeye başladı.

FUTBOLU BIRAKIRIM
 Teknik heyet ve yönetimin tüm ikna çabalarına rağmen tavrından ödün vermeyen Jose Sosa'nın futbolu bırakma tehdidi savurduğu öğrenildi. Arjantinli yıldızın, "Artık Türkiye'de kalmak istemiyorum. Gerekirse kariyerime son verip Arjantin'e dönerim" dediği ileri sürüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...