Kâbus kampı

Düzenleyen:
Kâbus kampı

SPOR Haberleri

2008’de ‘kavga’ geçtiğimiz sezonlarda ise arka arkaya önemli sakatlıklara ev sahipliği yaptı Avusturya… Son olarak Tolgay Arslan’ın eli kırıldı

Beşiktaş geçen sezon idman sahasındaki sakatlıklardan kurtuldu ama kurtulamadığı bir yer vardı… Avusturya’nın Leogang kasabası… Siyah-beyazlıların yeni sezon öncesinde hazırlıklarını yaptığı bölgede Tolgay Arslan’ın eli kırıldı… Akla daha önceki kötü anılar geldi…  Salzburg kentine bağlı Leogang kasabası, talihsiz olaylarla hafızalara kazınmıştı… 
∂ 2008-09 öncesi kaptanlar İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında terlik kavgasının yaşandığı yerdi. İkili kadro dışı bırakılmıştı.
∂ 2011-12 sezonu öncesi Ersan Adem Gülüm antrenmanda sakatlanmış ve çapraz bağları kopmuştu.
∂ İsmail Köşbaşı’nın, 2012’de Milli Takım’ın Leogang’taki kampı sonrası Bulgaristan maçında sol diz ön çapraz bağları kopmuştu. 
∂ En sıcak olanı ise; Tolgay Arslan’ın Suudi Arabistan temsilcisi El Hilal'le oynanan hazırlık maçında el bileğinin kırılmasıydı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...