Monako, Fenerbahçe taraftarlarının şehre girişini yasakladı

Düzenleyen:
Monako, Fenerbahçe taraftarlarının şehre girişini yasakladı

SPOR Haberleri

Monako Devlet Bakanı, Fenerbahçeli taraftarların güvenlik gerekçesiyle Monaco'yla oynanacak maç öncesinde şehre alınmayacağını duyurdu.

Monako Prensliği'nden Fenerbahçe için şok bir karar geldi. Son terör saldırıları nedeniyle şu anda Türkiye gibi Olağanüstü Hal durumunda olan Fransa'da, dışişlerinde ülkeye bağlı ancak içişlerinde özerk bir prenslik olan Monako, Fenerbahçe maçıyla ilgili ilginç ve bir o kadar da tarışılacak bir karar aldı.

ÜLKEYE GİRİŞLER YASAKLANDI

Monako'nun resmi gazetesi olan Journal de Monaco'da Devlet Bakanı Serge Telle imzasıyla yer alan haberde Fenerbahçeli taraftarların 1 Ağustos gece yarısından 3 Ağustos gece yarısına kadar Monaco şehrine güvenlik gerekçesiyle alınmayacakları belirtildi.

SEBEP OHAL

Uzun ve kanunların anlatımıyla açıklanan kararda, 14 Temmuz günü Nice'te yaşanan terör saldırısı sebebiyle uzatılan OHAL döneminin ve silahlı kuvvetlerin yeniden toparlanma gerekliliğinin altı çizildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...