Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan Usta Eren’e uçtu!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Başkan Usta Eren’e uçtu!

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor Başkanı Usta, 3 Büyükler’in peşinde koştuğu Eren Derdiyok’un menajeri ile görüşmek için İspanya’ya gitti

Trabzonspor'da forvet arayışları devam ederken Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Eren Derdiyok'a yönelik ilgi de her geçen gün artıyor. İstanbul temsilcinin ilk etapta bırakmaya yanaşmadığı Eren için Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından Trabzonspor'un da teklif yaptığı ifade edildi. Kasımpaşa'nın Eren'i satma kararı almasının ardından harekete geçen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, oyuncunun menajeri ile görüşmek üzere İspanya'ya gitti. Başkan Usta'nın burada sürpriz bir isimle de görüşebileceği ancak öncelikle Eren'in menajeri ile bir araya gelerek transferi sonuçlandırmaya çalışacağı gelen haberler arasında.

MACARİSTAN KAMPI BAŞLADI
 Trabzonspor, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları için dün Macaristan'a gitti. Györ'de 21 günlük kamp yapacak bordo-mavililer, daha sonra Trabzon'a dönerek lig hazırlıklarına devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...