Hem hücuma hem savunmaya

Hem hücuma hem savunmaya

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı takıma sol bek olarak gelmesine rağmen iki kanadın hem savunma hem de hücum yönünde görev yapabilen 31 yaşındaki sambacı, üstün top tekniği ile dikkatleri çekiyor

İsmail Köybaşı'nın ayrılığı sonrası sol bek için transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Adriano ile beklediğinden de fazlasını kazanmış olabilir. Kariyerinin büyük bir bölümünü sol bek olarak geçirmesine karşın sağ ayağını da sol ayağı gibi etkili kullanabilen Adriano; sağ bek, sağ açık gibi bölgelerde de oynayabilecek çok yönlü bir oyuncu. Bu bakımdan Avrupa'nın en versatil oyuncuları arasında gösterilen Brezilyalı'nın 2005'te adım attığı Sevilla'dan sonra Barcelona'ya transfer olmasında bu özelliğinin büyük payı var. Yıllarca birçok Avrupa devi tarafından istenmesine karşın Guardiola, Martino ve Enrique'nin vazgeçemediği Adriano, 18 kez Brezilya Milli Takımı'nda da forma giydi. Özellikle bir bek oyuncusuna göre üstün bir top tekniğine sahip olmasıyla öne çıkan Brezilyalı'nın, Beşiktaş'ın savunmada oyunu başlatan ismi olması bekleniyor.

TARAFTAR İZDİHAMI
 Adriano Correia , dün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Beşiktaşlı taraftarlar, Atatürk Havalimanı'nda Brezilyalı yıldıza büyük ilgi gösterdi. Siyah-beyazlılar, Adriano ile fotoğraf çektirmek için yarışırken, sambacı ezilme tehlikesi geçirdi.

BONSERVİSİ 600 BİN EURO
 Beşiktaş, Adriano Correia için Barcelona Kulübü'ne 600 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Yıldız futbolcu da 3 yıllık anlaşma karşılığında sezon başına 2.4 milyon Euro'dan 7.2 milyon Euro alacak. Böylece maliyeti 7.8 milyon Euro'yu bulacak.

HAKKINDA VERGİ SORUŞTURMASI YÜRÜTÜLÜYOR
 Adriano, Lionel Messi, Javier Mascherano gibi birçok Barcelona oyuncusunun uğradığı gibi İspanya'da bir vergi soruşturması geçiriyor. Soruşturmanın gerekçesi; 2011 ve 2012 yıllarında 646 bin Euro ek gelirini İspanyol otoritelerine bildirmemesi...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...