Ortalığı karıştırdı! Yollar ayrılıyor...

Düzenleyen:
Ortalığı karıştırdı! Yollar ayrılıyor...

SPOR Haberleri

İngiliz ekibi Manchester United, 9 numaralı formayı Fransız Anthony Martial'den aldı, Zlatan Ibrahimovic'e verdi. 20 yaşındaki golcü ise sosyal medya hesaplarından Manchester United'ı takibi bıraktı.

İngiltere Premier Lig takımlarıdan Manchester United'da, Anthony Martial krizi yaşanıyor. Genç futbolcunun, Manchester United'ın sosyal medya hesaplarını takipten çıkarması, ayrılık dedikodularını da beraberinde getirdi.

Resmi Facebook sayfasındaki kapak fotoğrafına, Manchester United'la Wembley'de çıktığı bir maçın siyah beyaz halini koyan Martial'in, 9 numaralı formasını ise renkli halde bıraktığı görüldü.

Ortalığı karıştırdı! Yollar ayrılıyor...

TAKIMDAN AYRILMAZSA 11 NUMARAYI GİYECEK

İngiliz devinin yeni transferi Zlatan Ibrahimovic'in gelecek sezon giyeceği 9 numaralı formayı, Martial'e sormadan aldığı iddia edildi. Halen yaz tatili sürdüren ve takıma katılmayan Martial'in geleceği tartışılırken, 20 yaşındaki futbolcunun takımda kalması halinde 11 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...