İşte dev maçın 11'i

Düzenleyen:
İşte dev maçın 11'i

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçında 27 Temmuz Çarşamba günü Monaco'yu Şükrü Saracaoğlu Spor Kompleksi’nde ağırlayacak olan Fenerbahçe'nin ilk 11'i belirlendi.

Fenerbahçe, Monaco maçı hazırlığını tek çalışma ile sürdürürken, Emmanuel Emenike'nin iyileşmesi, Robin van Persie'nin sakatlığının ciddi olmaması yüzleri güldürdü. Teknik direktör Vitor Pereira'nın hücum hattında eli güçlenirken, Portekizli teknik adamın, Emenike, Van Persie ve Fernandao üçlüsünden yapacağı ikili tercihi merakla bekleniyor. Pereira'nın Emenike ve Robin van Persie ikilisini tercih etmesi bekleniyor.

FABIANO UMUT VERİYOR

Kaleci Fabiano'nun da geçirdiği ameliyatın ardından saha çalışmalarına başlaması ve istekli görüntüsü teknik direktör Vitor Pereira'yı memnun ediyor Fabiano'nun Monaco maçına kadar tamamıyla hazır olması bekleniyor, ancak Brezilyalı kalecinin yetişmemesi halinde Ertuğrul'un performansı da Pereira'ya güven veriyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracaoğlu Spor Kompleksi’nde 27 Temmuz 2016 Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşmanın başlangıç saati ise 21.30 olarak belirlendi.

MAÇA İSPANYOL HAKEM

Fenerbahçe ile Monaco arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasını İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Monzano yönetecek. Kötü geçen sezonun ardından takım içinde büyük bir revizyona giden teknik direktör Vitor Pereira bu karşılaşmada öğrencilerine güveniyor. Karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacak olan Fenerbahçe avantajlı bir skor yakalayarak rövanş maçına rahat gitmek istiyor. Fenerbahçe ile Monaco arasında oynanacak olan karşılaşma D Smarttan yayımlanacak.

Maç öncesinde, maç esnasında ve sonrasında tüm bilgiler için 5haber.com adresini takipte

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...