3 futbolcu G.Saray'ı köşeye sıkıştırdı

Düzenleyen:
3 futbolcu G.Saray'ı köşeye sıkıştırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal, Olcan Adın ve Umut Bulut'un sözleşmeleri, sarı kırmızılı kulübü köşeye sıkıştırdı.

Galatasaray'da ayrılıklar hiç de kolay olmayacak! Ünal Aysal döneminde 11 milyon Euro bonservis bedeli ödenip yüksek bedelli sözleşmelere imza attırılan Tarık, Olcan ve Umut'un kontratları Galatasaray'ı köşeye sıkıştırdı. UEFA'nın 65 milyon Euro'luk bütçe kısıtı nedeniyle de acilen revizyona giden Galatasaray'ın başını 3 futbolcunun kontratları ağrıtacak.

Danimarka kampına getirilmeyip kadro dışı bırakılan Tarık, Olcan ve Umut'un uzun ve yüksek bedelli sözleşmeleri nedeniyle ayrılık süreçleri bir satranç müsabakası gibi çetin ve zorlu geçecek. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre bu durumun 2 büyük nedeni var...

GiTMESELER DE, KAZANACAKLAR...

Kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal'ın, Galatasaray ile halen 3 yıllık kontratı var. Bu futbolcunun, topa dahi vurmasa Cimbom'la 3 yıl için 4 milyon 494 bin Euro değerinde sözleşmesi var. Olcan Adın'ın ise Galatasaray ile 2 yıl daha kontratı var ve toplamda 3.7 milyon Euroluk mukavelesi mevcut.Kontratının bitimine 1 yıl kalan Umut'un ise 1 milyon 850 bin Euro imza altına alınmış garanti parası var. Bu isimler, ayrılmayı kabul etmeseler dahi söz konusu rakamları alma hakkına sahipler...

TEKLiFLER ÇOK DÜŞÜK KALIYOR

Kendilerine kulüp bulmaları istenen Tarık ve Umut'a gelen teklifler ise Galatasaray'da elde ettikleri kazancın yanından bile geçmiyor. Aslan'dan yıllık 1 milyon 391 bin Euro garanti para alan Tarık Çamdal'a, Kayserispor 450 bin Euro teklif etti. 1 milyon 850 bin Euro yıllık ücreti olan Umut Bulut'u ie kadrosuna katmak isteyen 2 takım var. Kasımpaşa Umut'a 400 bin Euro, Karabük ise 800 bin Euro teklif vermişti. Yani 2 futbolcuya da önerilen rakamlar Galatasaray'daki kazançlarının 3'te biri kadar! Bu uçurum da Galatasaray'ı, üzerine para verip 3 futbolcuyu gönderme tehlikesi ile karşı karşıya bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...