Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Batdal, eski kulübünü perişan etti

Düzenleyen:
Mehmet Batdal, eski kulübünü perişan etti

SPOR Haberleri

200 bin TL'yi aşkın alacağı nedeniyle eski kulübü Bucaspor'a icra takibi başlatan Mehmet Batdal'a Başkan Çetin Kayışlı sitem etti: Yıllarca Bucaspor'un ekmeğini yiyen, bu kulüp sayesinde bir yerlere gelmiş bir futbolcu eski kulübüne kolaylık sağlamak yerine tam tersini yapıyor.

Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, alacakları konusunda uzlaşmaya yanaşmayan eski futbolcuları Mehmet Batdal'a ateş püskürdü. Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişen ve şu an Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'de forma giyen deneyimli golcünün kulüpten alacağı 110 bin TL'nin faizler ve avukatlık masraflarıyla 200 bin TL'yi aştığını belirten Başkan Kayışlı, "Kulüp lisansı alıp, puan silme cezasından kurtulmamız için başta Mehmet olmak üzere alacaklı futbolcularla anlaşmamız gerekiyor. Yabancılar oyuncular bile uzlaşmaya yanaşırken, altyapımızdan yetişen Mehmet bir adım bile atmadı" dedi.

"ALACAĞI İÇİN İCRA TAKİBİ BAŞLATTI"

Tecrübeli santrforun 2010'da Galatasaray'a transfer olurken kulübe bonservis ücreti kazanmadan ayrıldığını hatırlatan Çetin Kayışlı, "2012-13 sezonunda Bucaspor'a kiralık olarak döndü. O zamandan 110 bin TL alacağı, faizler ve avukatlık masraflarıyla 200 bin TL'yi geçti. Mehmet Batdal'la anlaşmak için her türlü adımı attık. Ancak hiçbirine olumlu yanıt vermedi. Üstüne üstlük alacağı için icra takibi başlattı. Yıllarca Bucaspor'un ekmeğini yiyen, bu kulüp sayesinde bir yerlere gelmiş bir futbolcu eski kulübüne kolaylık sağlamak yerine tam tersini yapıyor" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...