Maden ocağından dünya şampiyonluğuna

Düzenleyen:
Maden ocağından dünya şampiyonluğuna

SPOR Haberleri

Dünya Boks Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan ancak masrafları karşılamak için maden ocağında çalışmak zorunda kalan yıldız boksör Gökhan Karamusaoğlu, bu durumun idmanlarını olumsuz etkilediğini belirterek, Vali Ali Kaban ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'den destek istedi.

Dünya Boks Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan ve şampiyona yolunda ortaya çıkacak masrafları karşılayabilmek adına kaçak maden ocağında çalışmak zorunda kalan başarılı boksör Gökhan Karamusaoğlu, bu durumun idmanlarını olumsuz etkilediğini söyleyerek, Vali Ali Kaban'a ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e seslenerek destek istedi.

"DİĞERLERİ GİBİ 'BABAM VERSİN HARCAYAYIM' DEMEDİM"

Başarılı boksör Karamusaoğlu, boksun devamlılık isteyen bir spor dalı olduğunu ifade ederek, ailesinin imkanlarının zaman zaman yetersiz kaldığını ve ailesinin sırtındaki yükü hafifletmek istediğini söylediği konuşmasında, "Ben baba parası yiyen bir genç olmadım hiçbir zaman. Diğerleri gibi babam versin harcayayım demedim" dedi.

Karamusaoğlu, spor hayatının ve başarılarının devam edebilmesi için kaçak ocakta çalıştığını ifade etti.

Maden ocağından dünya şampiyonluğuna

KASIMDA MADALYA MÜCADELESİ VERECEK

Zonguldak'ı dört kez Türkiye Şampiyonası'nda temsil eden Başarılı boksör Gökhan Karamusaoğlu, ilk katıldığı yıl üçüncülük, sonrasında ise iki kez Türkiye Şampiyonluğu ve bir kez de ikinciliği elde etti. 2 kez Avrupa Şampiyonası'nda bir kez de Dünya şampiyonasında Türkiye ve Zonguldak'ı temsil eden Karamusaoğlu, büyük bir onurla taşıdığı Milli formanın hakkını verebilmek adına ringlerde yer aldı. Karamusaoğlu, sonrasında ise elde ettiği dereceyle Gürcistan'da ülkemiz adına mücadele ederek, altın madalya ile döndü. Şimdi ise Kasım ayında düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren başarılı boksör, şampiyonluk için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...