Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son koz Emenike

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Son koz Emenike

SPOR Haberleri  / Sabah

Geriden Souza ve Salih’in çıkaracağı toplara güvenen Portekizli teknik adam, ilk dakikalarda öne geçmeyi arzuluyor. Son bölümdeki kozu ise Emenike...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ilk Monaco maçında başlangıç stratejilerinin mutlaka hücum şeklinde olmasını istedi. Oyuncularıyla yaptığı taktik toplantısında atacakları erken bir golün maçın çehresini değiştirebileceğini ifade eden Portekizli teknik adam, "Geçen yıl birçok maçta olduğu gibi Kadıköy'deki maça önde baskı ve hücum mantalitesi ile girmeliyiz. Golü bulduğumuz anda rakibin tüm planı alt üst olacak. Bu maç asla defansif bir anlayışla bitirilemez. Skoru bulduktan sonra stratejimiz değişebilir ama ilk hedef golü bulmak" ifadelerini kullandı. Pereira'nın toplantıda hücum planlarıyla ilgili aktarımda da bulunduğu öğrenildi. İşte Monaco maçı öncesi Fenerbahçe'nin hücum taktikleri:
 1 Savunmadan çıkarken öncelik Souza ve Salih'i topla buluşturmak olacak. Bu oyuncuların taşıyacağı toplarla hücum bölgesine geçiş sağlanacak.
 2 Rakibin sisteminde Aatif'in boşluklar bulması muhtemel. Onun driplingleri ve ardından gelecek şutları bizim için çok kritik. Üçüncü bölgede Aatif'i boş bir şekilde topla buluşturmak zorundayız.
 3 Kazandığımız duran toplarda en önemli silah Fernandao... Duran topları özellikle bu oyuncu üzerinden değerlendirmeye çalışacağız.
 4 Emenike özellikle golü bulduktan sonra bizim için önemli hale gelecek. Rakip risk almaya başladığı dönemlerde onun hızlı çıkışlarıyla pozisyon bulabiliriz.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...