Kanser tedavisi

Düzenleyen:
Kanser tedavisi

SPOR Haberleri

Uruguaylı kaleci, “Türkiye çok güzel bir ülke. Her şeyin yoluna gireceğinden ve daha iyi olacağından kuşkum yok, umarım olaylar bir daha tekrarlanmaz” dedi

Burhan Can Terzi

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz gecesi Atatürk Havaalanı’nda darbe girişimini sebebiyle yaşanan hadiselere canlı tanık olan Uruguaylı yıldız, “Yanımda Türk bir arkadaşım olduğu için onun sayesinde olanları anlamaya çalışıyordum. Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke, İstanbul'un ne kadar güzel bir şehir olduğunu söylemeliyim. Türk halkının en iyi şekilde darbe girişimine tepki verdiği kanaatindeyim. Herkesin ortak yorumu olayların kontrol altına alındığı yönünde. Senelerdir buradayım. Ailem için de benim için de bir sıkıntı yok. Türkiye’de yaşadığımız için çok mutluyuzHer şeyin daha iyi olacağından kuşkum yok. Beni rahatsız eden bir durum yok ama umarım bir daha tekrarlanmaz" diye konuştu. 
Hedef şampiyonluk
Muslera kendisi hakkında çıkan ayrılık dedikodularını da cevap verdi. Başarılı file bekçisi, “Burada çok mutlu olduğumu bir kez daha yinelemek istiyorum. 2 sene daha kontratım var. Galatasaray bana çok şey verdi, ben de buna geri dönüş yapmak istiyorum” dedi. Uruguaylı eldiven, hedefi ise şu sözlerle anlattı: "Her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Geçen sezonki kazandığımız Türkiye Kupası bizim için çok önemliydi. Bu sezon şampiyon olduğumuz takdirde Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Yani olmamız gereken yere.” 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...