Çift yönlü Fırtına

Düzenleyen:
Çift yönlü Fırtına

SPOR Haberleri

Kasımpaşa’dan Eren Derdiyok istendi. Golcü oyuncu ikna edildi. Kanat için ise Cavanda’ya af yolu göründü

İkinci etap çalışmalarına Macaristan’da devam eden Trabzonspor’da yönetim de transfer görüşmelerinde. Hücum hattı için Dallas’tan Fabian Castillo ile orta saha için de Lazio’dan Ogenyi Onazi konusunda sona yaklaşan Karadeniz ekibinin forvet ve sağ bek konusunda da girişimleri var… Oscar Cardozo’yu gözden çıkaran ve satış listesine koyan bordo-mavililer Kasımpaşa’nın golcüsü Eren Derdiyok için nabız yokladı. Kulübü 4 milyon avro bonservis ücreti istedi. İndirim talep edildi. Oyuncu senelik 1.2 milyon avroya ‘tamam’ dedi. Bu transferle Başkan Muharrem Usta’nın bizzat ilgilendiği biliniyor.
Kampa çağrılabilir
Geçelim sağ bek konusuna. Disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Pedro Cavanda’nın affı gündemde. Geçen sezon kötünün iyisi olan 25 yaşındaki oyuncuya istenilen düzeyde bir teklif gelmezse takımda kalacak ve bu bölgeye takviye planından vazgeçilecek.  Şu anda kadro dışı olan ve kampa götürülmeyen Cavanda, Yanal’ın kararına göre Macaristan’a çağrılabilir.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...