Sosa giderse Arda olabilir

Düzenleyen:
Sosa giderse Arda olabilir

SPOR Haberleri

“Biz Sosa’nın kendine gelmesini ve toparlanmasını istiyoruz. Aklı yerine gelsin ve takımda kalsın diyoruz. Arda gündemimizde yok ama Sosa giderse olabilir”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi… Transfer başta olmak üzere gündemin sıcak konularına değindi… Darbe girişimi, Sosa konusu, Gomez’in dönmemesi, Şenol Güneş faktörü, Eren Derdiyok konusu, Samuel Eto’o’ya bakışı… İşte Orman’ın gözünden tüm bunların açılımı…
TERÖR VE OLAYLAR…
Ahlâksız bir dünya

“Dünya zor günlerden geçiyor. Terörizm artık her yerde. Son olan olaylar yüzünden maalesef ahlâksız bir dünyada yaşıyoruz. Bir oyuncuyu transfer etmek istiyorsunuz, o oyuncuya Türkiye'ye gitmemeleri konusunda uyarılar geliyor. Transferler engellenmeye çalışılıyor.” 
STADA HELİKOPTER İNDİĞİ ANDA…
Personele ‘kaçın’ dedim

“Olayın gerçekleştiğinde ben yurt dışındaydım. O dakika itibari ile stadımıza helikopterle asker indirildi ve bana da bilgisi geldi. 'Ne yapalım' dediler? 'Kaçın' dedim. Ne yapacaksınız? Çatışmaya mı gireceksiniz? Kulübümüze verilen zararla ilgili şikayetçi olduk.”
GOMEZ’DE UMUT IŞIĞI…
Bakarsınız geri gelir

“Mario Gomez Türkiye’nin politik durumu sebebiyle ayrıldığını söyledi.  Gomez'e saygı duyuyorum. Kulüpteki ilişkileri takdire şayandı. Beşiktaş'ı iyi temsil etti. Geçen sene de sözleşme imzalarken aynı şeyler vardı. Terörden bahsediyor, Münih'te evleniyor ve terör olayı oluyor. Bu kaderle alakalı bir şey. Mario belki ilerleyen dönemde gelir ve görev alır.”
RAKİPLERİN 1’E 5 VERMESİNE YORUMU:
Kuyruk acısı olanlar var 

“Transferde bazen hedef şaşırtma da yapıyorum. Kime elimizi sürsek, kuyruk acısı olan kulüpler 1 iken 5 ödüyor. Ya da bu işten para kazanan menajerler 100 liralık şeye 500 lira diyor. Herkes hayâl âleminde geziyor. Beşiktaş oyuncu satmadan, oyuncu alamaz. Mathieu de kariyeri belli olan iyi bir oyuncu. Ancak ilgilendiğimiz tek oyuncu o değil.”
KAÇ TANE TRANSFER OLACAK?
Stoper ve forvet

“Geçen sezon ile bu sezonu değerlendirelim. İsmail, Mario, Töre, Serdar gitti. Sağ beke inanılmaz karakterli bir oyuncu olan Gökhan Gönül'ü aldık. Sol beke Adriano'yu aldık. Gökhan'ın ayrılmasından önce Aras hamlemiz vardı. Şimdi stoper ve santrfor mevkisine oyuncu bakıyoruz. Türk Milli Takımı'nın en önemli forvet oyuncusu olan Cenk Tosun bizde. O bölgeye rekabet açısından takviye istiyoruz.” 
DERDİYOK’A TEKLİF YAPILDI MI?
Evet Eren’i istedik

"Kasımpaşalı Eren'i satmayı düşünüyorlar mı?’ diye sorduk ama basına 'Eren Beşiktaşlı' gibi lanse edildi"... Öte yandan Kasımpaşa’nın hocası Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın Eren için teklif yaptığını, anlaşmanın son anda çıkan pürüz sebebiyle gerçekleşmediğini söyledi.
ŞENOL HOCANIN DURUMU…
Ruh hali iyi 

“Şenol Hoca ile devamlı görüşüyoruz. Kaliteli bir insan. Mükemmeliyetçi özelliği var. Metin (Albayrak) ile iyi anlaşıyorlar. O da bazı eksiklerin tamamlanmasını istiyor, biz de istiyoruz. Biz sakin, düzgün, paniklemeyen bir görüntü içerisinde olmalıyız. O görüntüde devam ediyoruz. Şenol Hoca’nın ruh hali iyi.
YENİ SEZON HEDEFLERİ…
3. yıldızı takmak

“Erdal Torunoğulları yakın arkadaşımız. Erdal ile aramızda küskünlükler olur. Duygusal, fevri davrandı hata yaptı. Biraz dinlensin gelir işine devam eder. Önümüzdeki sene maddi olarak daha iyi yerlere gideceğiz. Artık yavaş yavaş borcu aşağı inen, kontratlarına gün itibari ile uyan bir kulüp olmak istiyoruz. Önümüzdeki sene 3. yıldızı takmak istiyoruz.”

Bunu hep yapıyor

“Sosa sevdiğimiz bir oyuncu. Bizimle görüştüğünde iyi ama sonra menajerlerin etkisi ile farklı hareketler içerisine giriyor. Şu anda Beşiktaş'a zarar vermemeli. Burada yaptığı hareketler profesyonelce değil. Ortada bir sözleşme var ve iki tarafı da alakadar ediyor. Prensiplerimizden taviz vermemiz asla mümkün değil. Kendine bir gelmesini ve toparlamasını istiyoruz. Aklı yerine gelsin ve takımda kalsın diyoruz. Giderse eğer onun yerine bir oyuncu alacağız. Arda Turan şu anda gündemimizde yok ama Sosa giderse olabilir. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...