Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Monaco maçına hazır

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fenerbahçe Monaco maçına hazır

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe, Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco ile yarın yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

Sarı-lacivertli futbolcular, yardımcı antrenör Filipe Almeida yönetiminde yapılan ısınma hareketlerinin ardından top kapma çalışması gerçekleştirdi. Bu sırada kaleciler takımdan ayrı çalıştı.

Sakatlıkları bulunan Robin van Persie, Volkan Şen ve İsmail Köybaşı çalışmada yer almadı. Mehmet Topal ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Üst dişler, üst dudak ve yanakta oluşan travmalar sebebiyle ameliyat edilen Brezilyalı kaleci Fabiano ise idmanda özel bir maske kullandı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Ülker Stadı'nda Monaco ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.30'da başlayacak müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...