Rhodolfo ve Marcelo'dan sert çıkış

Rhodolfo ve Marcelo'dan sert çıkış

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın Brezilyalı savunma oyuncuları Rhodolfo ile Marcelo, batının iki yüzlü yayınlarına tokat niteliğinde bir yanıt verdi

Avusturya kampında konuşan Beşiktaş'ın Brezilyalı savunma oyuncuları Luiz Rhodolfo ile Marcelo Guedes, batı medyasının Türkiye aleyhtarı yayınlarına sert çıktı. Rhodolfo, "Her oyuncu ailesini düşenmek zorunda ama ortada korkulacak bir şey yok. Bazen oynadığınız ülkede saha dışında zorluklarla karşılaşıyorsunuz ama saha içinde işinizi yapmak zorundasınız" dedi. Marcelo Guedes ise, "Türkiye çok güzel bir ülke. Terör olayları dünyanın her yerinde yaşanıyor. Brezilya'da da benzer şeyler oluyor. Bazen insanın korkunç şeylerle öğrenmesi gerekebilir. Almanya'da da üst üste saldırılar oldu. Olumsuz etkilenmiyoruz, sadece işimize odaklanıyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...