Gomez sadece temenni

Gomez sadece temenni

SPOR Haberleri

Fikret Orman, heyecana neden olan, “Mario Gomez belki bir gün geri gelir, bakarsınız şimdi gelir” sözlerine açıklık getirdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Avusturya kampında önceki gün gazetecilere sarf ettiği, "Mario belki ilerleyen dönemde geri gelir ve görev alır. Biz onu çok sevdik. Bakarsınız şimdi gelir" sözleri, "Mario Gomez defteri yeniden açılıyor" yorumlarına sebep olmuştu. Orman, özellikle Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran o sözlerine, dün açıklık getirdi. NTV Spor'a konuşan Beşiktaş'ın bir numarası, "Gomez ile ilgili yeni bir gelişme söz konusu değil. O açıklamam sadece bir temenni niteliğindeydi. Dönmesini tabii ki isteriz ancak şu an için gerçek olan içerisinde Mario Gomez'in yer almadığı bir transfer sürecini yönettiğimizdir. Farklı santrforlarla görüşmelerimiz sürüyor" açıklamasını yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...