Castillo imzalıyor

Düzenleyen:
Castillo imzalıyor

SPOR Haberleri

Bugün İstanbul’a gelmesi beklenen 24 yaşındaki gol silahı, resmi imzayı attıktan sonra kampa katılacak.

Trabzonspor, uzun süredir transfer gündeminde yer alan Fabian Castillo ile her konuda anlaşma sağladı. Bordo-mavili taraftarların transferini en çok istediği isimlerin başında yer alan 24 yaşındaki Kolombiyalı dün saat 19:00'da ABD'den İstanbul uçağına bindi. Trabzonspor yönetimi ile bugün masaya oturacak Castillo'nun resmi imzayı atması bekleniyor. Dallas'ta gösterdiği performansla büyük çıkış yakalayan oyuncuyla, bordo-mavililer 4 yıllık sözleşme yapacak. Castillo, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Trabzonspor'un Macaristan'daki kampına katılacak.

Onazi'de sıkıntı var

Trabzonspor'un hedefindeki bir başka isim Laziolu Ogenyi Onazi, ''Trabzonspor ile Lazio anlaştı. Fakat kulübüm Trabzopnspor'dan teminat mektubu istiyor. Bu yüzden gecikti. Pazartesi her şey netleşecek ve salı günü Türkiye'ye geleceğim'' açıklaması yapsa da, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, adeta Nijeryalı futbolcuyu tekzip etti. Aydın, "İlgilendiğimiz bir oyuncu fakat şu an itibarıyla bir anlaşma söz konusu değil" dedi. 

Zeki Yavru korkuttu

Trabzonspor'da Zeki Yavru, antrenmanda Mustafa Yumlu ile girdiği ikili mücadelede sakatlık geçirdi. Dar alanda pas çalışması sırasında Mustafa'nın ayağı, Zeki Yavru'nun dirseğine geldi. Bağırarak acı içinde kendini yerde bulan futbolcu, tedavisi yapıldıktan sonra antrenmana devam etti.

Durica takıma ısınıyor

Yeni sezona Macaristan'ın Györ şehrinde hazırlanan Trabzonspor, çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin yeni transferi savunma oyuncusu Jan Durica da, antrenmanlarda takıma ısınmaya çalışıyor. Slovak futbolcu, başta Muhammet Demir olmak üzere takım arkadaşlarıyla diyaloglarda bulunurken, antrenmanlarda da hazır bir görüntü veriyor.

Erkan Eskişehir'e dönüyor

Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Erkan Zengin’in Eskişehirspor ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Eskişehirspor'un bordo-mavililere 500 bin avro ve bir oyuncu teklifinde bulunduğu, Trabzonspor'un ise bu teklife onay verdiği öğrenildi. Tarafların bu hafta içerisinde anlaşarak bu transfere resmiyet kazandırması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...