Luiz Adriano bombası

Düzenleyen:
Luiz Adriano bombası

SPOR Haberleri

Sosa'nın Milan'a gitmek uğruna gemileri yakmasından sonra siyah-beyazlılar İtalyan kulübüne 'takas' formülünü önerdi

Uğur AKTAN

Beşiktaş, Mario Gomez'in boşluğunu doldurmak için dört bir yandan çalışma yapıyor. Samuel Eto'o ile Eren Derdiyok'u yakın takibe alan Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Milan'ın Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano oldu. İtalyan basını Beşiktaş'ın Adriano için 4 milyon avroluk teklifle Milan'ın kapısını çaldığını belirtirken, kırmızı-siyahlı kulübün geçen sezon 8 milyon avroya Shakhtar Donetsk'ten transfer edilen ve ilk sezonunda büyük hayal kırıklığı yaşatan 29 yaşındaki oyuncu için gelen bu teklife sıcak baktığı ifade edildi. Geçtiğimiz Ocak ayında Çin Ligi'ne transferi son anda yaşanan bir pürüz nedeniyle gerçekleşmeyen Adriano'nun yeniden ilk 11'de forma giyebileceği bir takımda oynamak istediği ve Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi. 

Kaynak Sosa

UEFA ile yaptığı finansal yapılandırma anlaşması sebebiyle sadece elde ettiği transfer geliri kadar transfer harcaması yapabilecek olan Beşiktaş, bu sezon Gökhan Töre'yi kiralayarak kasasına 3 milyon avro koymuş ancak bu paranın 2 milyonunu Marcelo transferi için Hannover'a, 600 bin avrosunu ise sol bek Adriano için Barcelona'ya ödemişti. Beşiktaş'ın golcü transferine kaynak oluşturmak için takımdan ayrılmak istediğini belirten ve kadro dışı bırakılan Jose Sosa'yı satması beklenirken, Arjantinli oyuncunun kendisini çok isteyen Milan'a transferinin Adriano artı bir miktar para şeklinde bir formülle de gerçekleşebileceği öğrenildi. 

Fenerbahçe çok istemişti

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Luiz Adriano, Shakhtar ile 8 milyon avroya anlaşan sarı-lacivertli takımın yıllık 5 milyon avro ve imza parası içeren sözleşme teklifine rağmen 3 milyon avroya Milan'a imza atmış, Fenerbahçe de Van Persie'yi renklerine bağlamıştı.        

Delgado gitti

Alexis Delgado, Beşiktaş'tan ayrıldı ve İspanya'nın Alaves takımıyla anlaştı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Getafe'den bonservisine 1.1 milyon avro ödenerek transfer edilen İspanyol oyuncu Alaves'e transfer oldu. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon 12 maçta 1 gol atan Delgado'nun transferinden 500 bin avro kazanacak.

Bedavaya Eto'o yok

Beşiktaş'ta forvet konusunda son dönemde baş döndürücü gelişmeler yaşanırken, Antalyaspor, Eto'o isminin zikredilmesinden rahatsız oldu. Kamerunlu yıldız oyuncunun Antalyaspor'la sözleşmesinin devam ettiğini belirten kırmızı-beyazlılar, "Eğer sözleşmeli oyuncumuzla bizden habersiz görüşüyorlarsa bunun etik değerlere uymadığını hatırlatırız" dedi. Yazılı yapılan açıklamada, "Samuel Eto'o takımımızın kaptanı, lideri ve en değerli oyuncularındandır. Antalya'nın tanıtımına olan katkısı da yadsınamaz. Eto'o gibi değerli bir futbolcu için bedelsiz kontrat feshi ihtimal dışıdır. Gündemimizde yoktur, olmayacaktır. Eto'o'nun Antalyaspor'umuza katkılarının güçlü bir şekilde devam edeceğine inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Yine şampiyon olacağız

Beşiktaş'ın iki savunmacısı Marcelo ve Rhodolfo takımın Avusturya kampında bir basın toplantısı düzenledi. Hedeflerinin yeniden şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen iki oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde de büyük başarılar elde etmeye çalışacaklarını ifade etti. Geçen yıl sakatlıklar yüzünden uzun süre oynamayan Rhodolfo, "Arkadaşlarım sahada mücadele ederken kalbim onlarla birlikteydi. Şimdi bedenim de onlarla olacak" derken, Marcelo, "Yakaladığımız başarıyı sürdürmek istiyoruz. Aramızdan ayrılan oyuncular oldu ama biz yine de güçlüyüz" dedi. 

Geri dön Gomez

Beşiktaş taraftarı geçtiğimiz sezonu “Gol Kralı” olarak tamamlayan Mario Gomez'e 'geri dön' çağrısında bulundu. Sosyal medya üzerinden kampanya başlatan siyah-beyazlıların eski golcülerini kararından vazgeçirme çabası Sky Sport kanalında habere konu oldu. UEFA'nın Almanya hesabı da Beşiktaş taraftarının çağrısını duyurdu. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...