Umut Bulut'tan yönetime rest!

Düzenleyen:
Umut Bulut'tan yönetime rest!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yeni sezon için kadroda düşünülmeyen yıldız golcü Umut Bulut'tan sarı kırmızılı yönetime rest: 1.850 bin Euro'yu (yaklaşık 6.2 milyon TL) verin, takımdan ayrılayım.

Galatasaray'da, Tarık Çamdal'ın ardından Umut Bulut da kazan kaldırdı. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink tarafından kadro dışı bırakılan Umut Bulut, menajeri Ali Egesel aracılığıyla Galatasaray yönetimine takımdan ayrılmaya niyeti olmadığını iletti. A2 takımıyla idmanlara çıkmayı kabul eden tecrübeli oyuncu Umut Bulut, Galatasaray'ın kendisini göndermek istiyorsa 1 milyon 850 bin Euro'luk ücretinin tamamının ödenmesi gerektiğini bildirdi.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Galatasaray taraftarına bir türlü kendisini kabul ettiremeyen Umut Bulut, Jan Olde Riekerink tarafından Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili ile birlikte Danimarka kampı öncesi kadro dışı kalmıştı. Galatasaray ile 1 yıllık daha kontratı bulunan Umut Bulut'un menajeri Ali Egesel, yönetime net mesaj verirken; bu uygulamanın tek taraflı olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...