Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

RvP'nin F.Bahçe kararı

Düzenleyen:
RvP'nin F.Bahçe kararı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcü oyuncusu Robin van Persie, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Bir yere gitmeye niyetim yok. Geçtiğimiz sezon belki bazı sıkıntılar yaşadım ama o süreci atlattığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Robin van Persie... Hakkında sürekli farklı iddialar ortaya atıldı. Gidecek mi kalacak mı tartışması uzun süre manşetleri meşgul etti. Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen menajeri Voos, Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ile görüştü, "Van Persie kalıyor" açıklaması yapıldı. Ancak PSG'nin devreye girmesiyle yine önemli spekülasyonlar ortaya atıldı. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Hollandalı süperstar, durumunu merak eden ülkesindeki yakın arkadaşlarına konuştu, iddialara cevap verdi...

"MÜTHİŞ BAŞLAYACAĞIM"

"Fenerbahçe'de çok mutluyum. Bir yere gitmeye niyetim yok. Geçtiğimiz sezon belki bazı sıkıntılar yaşadım ama o süreci atlattığımı düşünüyorum. Bu sezona müthiş bir şekilde girmeyi planlıyorum. Geçtiğimiz sezondan daha fazla etkili olacağıma inanıyorum. Çok daha fazla gol atarak, takımıma yarar sağlayacağım."

"EMİN ELLERDEYİZ"

"Türkiye'deki son olaylar tabii ki ister istemez insanı etkileyebiliyor ama ben buraya futbol oynamaya geldim. Bunun için para alıyorum. Burada ailece emin ellerde olduğumuzu düşünüyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok. Buradan ayrılmayı da hiç düşünmedim. Ben, Fenerbahçe ve camiayı sevdiğim için Çin'den gelen müthiş teklifleri bile geri çevirdim. Kısacası biz ailece Fenerbahçe'de, İstanbul'da ve Türkiye'de olmaktan mutluyuz."

"KİMSEYLE SORUNUM YOK"

"Kulüp olarak iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Önemli takviyeler yapıldı. Amaç tabii ki her zaman şampiyonluk. İyi çalışıyorum, kimseyle de bir sorunum yok. Takım arkadaşlarımla birlikte geçtiğimiz sezondan daha iyi bir performans sergilememiz gerekiyor. Bunu da taraftarımızın desteğiyle başaracağımıza inanıyorum..."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...