Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuyt'tan Fenerbahçe'yi kızdıracak hamle

Düzenleyen:
Kuyt'tan Fenerbahçe'yi kızdıracak hamle

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Robin van Persie için, "Feyenoord'a gelmesini söylüyorum. Burası onun için iyi karar olacaktır" dedi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve Feyenoord'da forma giyen Dirk Kuyt, Hollanda basınına konuştu. Geçtiğimiz dönemde, Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie ile birlikte tatil yaptıklarını ve Feyenoord'a gelmesi konusunda şaka yaptığını dile getiren Kuyt, Hollandalı forvetin Feyenoord'da oynamasını istediğini yineledi.

"FEYENOORD ONUN İÇİN İYİ KARAR OLACAK"

Van Persie ile ilgili açıklamalarının sorulması üzerine 35 yaşındaki Hollandalı yıldız, "Evet Feyenoord'a gelmesini söylüyorum. Feyenoord'a dönmek onun için iyi bir karar olacaktır" dedi.

Kuyt, Van Persie hakkında geçtiğimiz dönemde, "Robin arkadaşım. 10 yıl Feyenoord'da ve milli takımda birlikte top oynadık. İkimizin de ortak yanları var. Futbol, ailelerimiz, Fenerbahçe, Feyenoord. Bazen ona Feyenoord'da diğer sezonda birlikte oynamamız için şaka da yapıyorum... (Gülerek) Ama onun kariyer planlaması farklı" ifadelerini kullanmıştı.

38 MAÇTA 23 GOL 5 ASİST

35 yaşındaki Dirk Kuyt takımı Feyenoord'da geçen sezon başarılı bir grafik çizerken yeni sözleşmeyi de kaptı. 38 maçta 23 gol ve 5 asistlik performansı, Kuyt'un ne kadar profesyonel olduğunu gözler önüne sermişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...