Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan Orman Balotelli dedi ama camia Eto'o'yu istedi

Düzenleyen:
Başkan Orman Balotelli dedi ama camia Eto'o'yu istedi

SPOR Haberleri

Barcelona’da ırkçılığa maruz kaldığında siyah-beyazlıların destek verdiği golcü isteniyor... Nedenleri ise: Türkiye’yi ve ligi biliyor, Balotelli gibi problemli değil

Beşiktaş’ta gündem yeni forvet kim olacak? Başkan Fikret Orman açık açık bonservisi Liverpool’da olan sorunlu oyuncu Mario Balotelli’yi istediklerini söyledi. Samuel Eto’o da gündemdeki bir diğer isim. Her ne kadar Mario Gomez’in geri dönmesi temenni edilse de eldeki iki golcünün kariyerlerine bakıldığında camia tercihini Eto’o’dan yana kullanıyor. Ve bunu dile getirirken de duygu ve düşüncelerini ifade ediyor. İşin duygu kısmı 10 yıl öncesine dayanıyor… Samuel Eto’o, Barcelona forması giyerken ırkçılığa maruz kalmış ve siyah-beyazlılar onun için “Hepimiz Eto’o’yuz” pankartı açmıştı.

Anlayış isteyecek

İşin realitesinde ise Samuel Eto’o’nun Türkiye’yi ve ligi yakından tanıması, Beşiktaş camiasına sempatisi ve Balotelli gibi problemli bir futbolcu olmaması var… Belki de transfer sürecindeki tek eksi notu yaşının 35 olması. Ancak buna rağmen taraftar Eto’ocu… Ki teknik ekibin de ikili arasındaki tercihsel değerlendirmesinde Kamerunlu oyuncunun ön plana çıktığını belirtelim. Transferdeki en önemli sorun ise Antalyaspor ile sözleşmesinin devam ediyor olması. Beşiktaş’ı çok isteyen Eto’o’nun bu konuda kulübünün anlayış göstermesini talep edeceği ve problemi kendisinin çözeceği ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...