Uyanık Pereira

Düzenleyen:
Uyanık Pereira

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçında tribüne gönderilen ve Monaco maçında cezalı olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, telefon aracılığıyla takımına direktif verdi.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın cezası nedeniyle sahada olmamasının ardından Monaco maçında takıma nasıl direktif vereceği merakla bekleniyordu. Portekizli teknik adamın takıma direktifleri tesislerden Hasan Çetinkaya aracılığı ile ulaştırdığı belirtiliyor.

Tribünde olduğunda takıma direkt ya da dolaylı yoldan müdahalesinde ceza alacağını bilen Vitor Pereira tesislerde kalmayı tercih etti. Pereira, genel menajer Hasan Çetinkaya sayesinde takıma gerekli taktiği verdi, değişiklikleri iletti.

UEFA RADARINA TAKILMAMAK İÇİN TESİSLERDE KALDI

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçında tribüne gönderilen ve bir maç ceza alan Vitor Pereira, UEFA temsilcisinin radarına takılmamak için tesislerde kalmayı tercih etti. Tribünde olması durumunda dolaylı ya da direkt takıma etki edemeyecek olan Portekizli teknik adam, ceza ihtimalini ortadan kaldırıp, telefon kanalıyla takıma ulaşmayı tercih etti. Pereira, direktiflerini genel menajer Hasan Çetinkaya'ya iletti, o da antrenör Filipe Almeida'ya gerekli taktiği ve yapması gereken değişiklikleri söyledi.

"GERÇEKTEN ZOR BİR MAÇTI"

Antrenör Almeida, "Gerçekten zor bir maçtı. Takımımız çok çalıştı. Tek hedefimiz galibiyetti. Gol yemeden istiyorduk, olmadı. Turun ucu açık, henüz bitmiş bir şey yok, ikinci maç bizi bekliyor" dedi. Vitor Pereira'nın yeni bir düzen kurmaya çalıştığını aktaran Almeida, "Aslında oyun yapımız ve sistemimiz ile ilgili konuşmak bana düşmez. Hocamız zaten maç öncesi bunu anlattı. Vitor Pereira, kısa sürede bu sisteme çalıştı. Oyuncular da bunu benimsemek için gayretliydi. Futbolcularımız da tamı tamına hocamızın istediklerini yerine getirdi. Hocamız Vitor Pereira galibiyetten dolayı mutluydu. Pereira, turun her şeye açık olduğunu söyledi, galibiyetten öte bir şey almadık, dedi" diyerek Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün sözlerini de basına iletmiş oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...