Neden imza atmıyor?

Düzenleyen:
Neden imza atmıyor?

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Barcelona'dan İstanbul'a getirdiği Brezilyalı yıldız Adriano Correia'nın henüz siyah beyazlı takıma imza atmaması merak konusu oldu.

Beşiktaş'ın Barcelona'dan getirdiği Adriano Correia'nın bir türlü imza atmamış olması tartışma konusu olmuştu. Geçen pazar günü İstanbul'a eşiyle birlikte gelen Adriano o günden beri İstanbul'da bulunuyor. Önce Avusturya kampına dahil olacağı söylenen Adriano'nun daha sonra kampa dahil olmayacağı takıma İstanbul'da katılacağı açıklanmıştı.

ADRIANO HALA BARCELONA'DA

Bir türlü gelmeyen imza İspanyol basınının da dikkatini çekmiş ve 'Adriano halen Barcelona'nın oyuncusu' başlıklı haberler yapılmıştı. Adriano'nun neden henüz imza atmadığı konusunda iki farklı kaynaktan iki farklı iddia geldi.

"İMZA YARIN"

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Başkan Fikret Orman'ın yurt dışında olması ve Adrian'ın imza törenine katılmak istemesi nedeniyle tören gerçekleşmedi. Sport'un haberine göre Adriano imzayı 29 Temmuz Cuma günü yani yarın atacak.

VERGİ PROBLEMİ Mİ VAR?

Habertürk'e göre ise Brezilyalı sol bekin, İspanya'daki yasalar gereği vergi ödememek için 31 Temmuz'a kadar beklenilmesini istediği ve bu nedenle transfer 1 Ağustos'ta açıklanacak.

Hangi iddianın doğru olduğuyla ilgili Beşiktaş'ın açıklaması bekleniyor.

21 NUMARAYI GİYECEK

Bu arada Adriano'nun Barcelona'da olduğu gibi Beşiktaş'ta da 21 numaralı formayı giyeceği de öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...