İkinci Bebek olayı

Düzenleyen:
İkinci Bebek olayı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Monaco arasında oynanan maçı yöneten İspanyol hakem Jesus Gil, geçen sezon Braga'daki rövanşta verdiği kararlarla bütün Türkiye'yi çıldırtan Ivan Bebek'e özendi. Gil'in kararları taraftarı adeta çıldırttı.

Fenerbahçe çalışıyor, didiniyor ama beyhude… Emeğinin karşılığını bir türlü, hakemlerin kötü yönetimi nedeniyle alamıyor. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu'nda Braga ile deplasmanda oynadığı maçı 'katleden' Hırvat hakem Ivan Bebek'ten sonra, dün de karşısına İspanyol Jesus Gil çıktı. Mücadelenin başından beri Fenerbahçe aleyhine düdükler çalan Gil, Kanarya'yı doğramaya devam etti.

İkinci Bebek olayı

POZİSYONLARI ES GEÇTİLER

Jesus Gil, daha baştan niyetini belli etti. Monaco kalesinde oluşan karambolde kaleci ve Fernandao yerde kaldı. Ayaklardan seken topta Emenike golü buldu. Ama Gil, Sanctis'in üzerine düşen takım arkadaşını görmezden gelip golü vermedi. Ardından Salih ceza alanında indirildi, buna da "Devam" dedi. Rakibin attığı beraberlik golü ise ofsayt kokuyordu. Ama İspanyol düdük ve yardımcıları pozisyonu 'es' geçti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...