Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Niasse ikna oldu

Düzenleyen:
Niasse ikna oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın da uzun zamandır yakın takibinde bulunan Senegalli yıldız futbolcu Oumar Niasse, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton'un kiralama teklifini kabul etti.

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan Oumar Niasse'nin transferinde artık sona gelindi. Hamza Hamzaoğlu döneminde taraftarların baskısı sonucu transfer edilmeyen ancak Lokomotiv Moskova forması altında attığı gollerin ardından sarı-kırmızılıları pişman eden Senegalli golcü, gecikmeli de olsa bu kez Florya'nın kapısından geçecek gibi görünüyor.

1.5 MİLYON EURO'YU KABUL ETTİLER

İkinci satıştan pay verecek Ronald Koeman'ın isteğiyle Niasse'yi gözden çıkartan Everton, Galatasaray'ın 1.5 milyon euro'luk kiralama teklifini kabul etti. Fotomaç'ın haberine göre; iki kulüp arasında sözleşmesine eklenecek satın alma bedeli konusundaki sıkı pazarlık devam ediyor.

EVERTON 10 MİLYON EURO + BONUS İSTİYOR

Cimbom, 26 yaşındaki golcü için 5.5 milyon euro ve bir dahaki satışından yüzde 30 bonus önerirken Everton, 10 milyon euro+bonus istiyor. İki kulübün kısa bir süre içinde orta noktada buluşması ve transferin mutlu sonla noktalanması bekleniyor.

İNGİLTERE'DE SIFIR ÇEKTİ

Lokomotiv Moskova'da 42 maçta 19 gol atıp, 14 de asist yapınca Everton'ın aklını başından alan Oumar Nissse, İngiltere'de 7 maçta forma giydi ve gol ya da asist üretemeyince gözden düştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...