Eto'o kamptan neden ayrıldı?

Düzenleyen:
Eto'o kamptan neden ayrıldı?

SPOR Haberleri

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, "Herhangi bir kulüpten Antalyaspor'a Eto'o ile ilgili gelmiş teklif, görüşme yok. Kamptan sağlık sebebiyle ayrıldı" açıklamasını yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o, dün Gürcistan takımı Torpedo Kutaısı ile oynan hazırlık maçından sonra belindeki ağrı nedeniyle kulüp doktorları tarafından muayene edildi. İlk müdahalesi sonrası belindeki sakatlığı nedeniyle Eto'o, bugün Antalya'ya geldi. Hastanede MR'ı çekilen ve tedavi süreci başlatılan Eto'o'nun Topuk Yaylası'ndaki kampa devam edemeyeceği belirtildi. Kırmızı beyazlı takım, yarın tamamlanacak Topuk Yaylası kampının ardından Antalya'ya gelecek. Eto'o'nun, kırmızı beyazlı takımın 1 Ağustos'ta başlayacak Hollanda kampına katılması için, tedavisinin Antalya'da yapılmasına karar verildi.

GELEN TEKLİF YOK 
Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Eto'o'nun bel ağrısı nedeniyle antrenmanlara devam edemediğini, sağlık kontrolü için Antalya'ya geldiğini söyledi. Kamerunlu yıldızın MR'ının çekileceğini vurgulayan Terzioğlu, "Herhangi bir kulüpten Antalyaspor'a Eto'o ile ilgili gelmiş teklif, görüşme yok. Kamptan sağlık sebebiyle ayrıldı. MR sonuçlarına göre tedaviye başlayacak. Bizimle sözleşmesi olan bir futbolcuyla bir kulüp ilgileniyorsa bizimle görüşmesi lazım. İşin kuralı bu. Bize hiçbir şey iletilmediği için halen bizim futbolcumuz. 2 yıl sözleşmesi var. Resmileşen görüşmemiz yok" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...