Samuel Eto gerilimi

Düzenleyen:
Samuel Eto gerilimi

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı yönetim 1+1 yıl için oyuncuyla el sıkışınca konudan habersiz olan güney ekibi FIFA tehdidinde bulundu

Beşiktaş'ın Mario Gomez'in yerine istediği Samuel Eto'o transferi dün baş döndürücü gelişmelere sahne oldu. Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş'in çok istediği futbolcu Antalyaspor'un Topuk Yaylası'ndaki kampından belinde ağrı olduğu gerekçesiyle ayrıldı. Eto'o'nun kamptan dönüşte Beşiktaş Yönetimi'yle görüşerek her konuda anlaştığı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen futbolcuyla 1+1 yıllık imza atılması konusunda el sıkışıldı. 2 yıllık sözleşmesinin bulunduğu Antalyaspor'dan yıllık 3.5 milyon avro alan Eto'o'nun 2 milyon avroya Kartal'a evet dediği sızan haberler arasında. Siyah-beyazlı yöneticiler transferin futbolcu cephesini bitirdikten sonra güney ekibinin yönetimiyle pazarlık hazırlıklarına başladı. Yönetim bonservis bedeli olarak Mustafa Pektemek ve Milosevic'le birlikte Antalyaspor'a 1 milyon avro teklif etmeye karar verdi. Fakat dün akşam haberin spor kamuoyuna düşmesiyle birlikte kırmızı-beyazlı kulüpten büyük bir tepki geldi. 
Eto'o'yu satmayacağız
Önce Antalya Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Beşiktaş oyuncuyla görüşmeden önce bizimle masaya oturmalıydı. Görüştükleri yolunda bilgi aldık ve rahatsız olduk. Böyle bir şey varsa bize teklifle gelmesinler" şeklinde konuştu. Daha sonra da kulübün resmi web sitesinden çok sert bir bildiri yayınlandı. Açıklamada, "Bu girişim kulübümüze zarar verecek boyuttadır. Eto'o'nun başka bir kulübe satışı gündemimizde yoktur. Bizim haberimiz olmadan oyuncuyla görüşülemez. Gerekirse yasal yollara başvururuz" denilerek konuyu FIFA'ya taşıma tehdidi yapıldı. FIFA bu tip durumlarda şikayetçi kulübü haklı bulması durumunda futbolcuyu almak isteyen kulübe transfer yasağı koyabiliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...