Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Futbolu FETÖ yüzünden bıraktım'

Düzenleyen:
'Futbolu FETÖ yüzünden bıraktım'

SPOR Haberleri

FETÖ'cüleri futboldan temizlemenin zor olduğunu söyleyen Ümit Karan, "Ben daha oynardım. Ancak FETÖ yüzünden futbolu bırakmak zorunda kaldım. Bunu yeni şimdi söylemiyorum. 2003'ten beri bu mücadeleyi veriyorum" dedi.

Eski Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, geçtiğimiz günlerde FETÖ örgütü hakkında yaptığı açıklamaların ardından gündeme oturunca, A Spor'a konuk oldu ve önemli itiraflarda bulundu.

"FETÖ YÜZÜNDEN FUTBOLU BIRAKTIM"

Futbol hayatına FETÖ yüzünden nokta koymak zorunda kaldığını söyleyen Ümit Karan, "Ben daha oynardım. Ancak FETÖ yüzünden futbolu bırakmak zorunda kaldım. Bunu yeni şimdi söylemiyorum. 2003'ten beri bu mücadeleyi veriyorum. O zamanlarda da söyledim. Ancak gazeteciler haber yapamıyorlardı. İşten atılma korkusu yaşıyorlardı. Gittiğim her takımda mücadele ettim. Bakın şimdi futbola da bu yüzden geri dönemiyorum. Cemaate karşıt olduğum için. Futbolu bıraktım, lisans alamadım hala" ifadelerini kullandı.

"3 TEMMUZ DAVASINA BENİ FETÖ ÇEKTİ"

3 Temmuz Şike Davası'yla hiçbir ilgisinin olmadığını vurgulayan Ümit Karan, FETÖ'nün kendisini bu olaylara çektiğini söyledi. Karan, "Benim Fenerbahçe ile alakam yoktu. O dönem Aziz Yıldırım'la yüz yüze gelmişliğim dahi yoktur. Ben Fenerbahçe'ye sempati duymayan bir futbolcuydum. En fazla Fenerbahçe'ye gol atınca keyif alırdım. Tape gösteremiyorlardı bana ya. İfadeye çağırdılar, ifademi almadan geri gönderdiler. Beni bu davaya FETÖ çekti" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLDAN TEMİZLEMEK ÇOK ZOR"

Ümit Karan son olarak Fetö'nün futboldan ciddi paralar kazandığını söyledi ve sözlerine şu şekilde noktayı koydu:

"Bu örgütü futboldan temizlemek zor. Büyük paralar kazandılar. Transfer yapan menajerlerin çoğu da FETÖ'cüdür. Şimdi isim sorarsınız bana ama burada vermem. Gider Emniyet'e veririm."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...