Fenerbahçe'nin transfer planında 3 planı var

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin transfer planında 3 planı var

SPOR Haberleri

Kadrosunda önemli değişimlere giden Martin Skrtel, Gregory van der Wiel, Roman Neustadter, İsmail Köybaşı’nı alan kaleci Fabiano’yu kiralayan sarı-lacivertlilerde transfer konusunda farklı hesaplar var.

Aziz Yıldırım ve ekibinin farklı hesabının olmasının ana nedeni ise tamamıyla EKONOMİK… İki kilit nokta ise; Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve Robin van Persie’nin akıbeti. UEFA’nın yaptırımları ve ceza ihtimali nedeniyle bütçesinde fazla açık vermemesi gereken sarı-lacivertliler, Nani ve Diego ile yolları ayırarak önemli bir tasarrufta bulunmuştu. Şimdi o isimlere yıllık ücreti 5 milyon avro olan Robin van Persie de eklenebilir.
Alternatifler var ama…
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde gruplara  kalması da transfer yolunda alternatifleri gündeme getirebilir… Salih Uçan’ın Monaco ile yapılan ilk maçtaki performansı gelecek adına büyük ümit verirken eğer tur atlanırsa ve Robin van Persie satılırsa orta sahaya yani 10 numaraya takviye olacak. Ancak Devler Ligi’ne veda edilirse ve RvP de yuvada kalırsa mevcut kadro ile yola devam edilecek. 10 numara bölgesinde 1 numara Salih Uçan olacak. Duruma göre Volkan Şen, Alper Potuk ve Aatıf da bu bölgede değerlendirilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...