Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona Fenerbahçe'nin yıldızına göz dikti!

Düzenleyen:
Barcelona Fenerbahçe'nin yıldızına göz dikti!

SPOR Haberleri

Arda Turan'ın formasını giydiği İspanyol devi Barcelona, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie'ye talip oldu.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'ye Avrupa'nın dev takımlarının ilgisi büyük... Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona, Fenerbahçe'nin golcüsünü transfer etmek istiyor.

ENRIQUE ONU ÇOK İSTİYOR

Barcelona'nın Teknik Direktörü Luis Enrique de bu transferin gerçekleşmesini çok istiyor. Van Persie'nin İspanya'da kendine geleceğini söyleyen Enrique, "Onun ne kadar büyük bir golcü olduğunu biliyorum. Bize gelirse tekrar çıkışa geçekcektir" ifadesini kullandı. Takvim Gazetesinin haberine göre Fenerbahçe Yönetimi ise henüz kendilerine resmi bir teklif gelmediğini açıklasa da transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

STOKE CITY CEVAP BEKLiYOR

RVP'yi isteyen bir başka kulüp ise İskoçya ekibi Glasgow Rangers... Ada temsilcisi de RVP'ye kadrosunda görmek istiyor. Yeni bir yapılanma içinde olan Glasgow eski günlerine dönmek için transfere büyük yatırım yapacak. İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'nin RVP'ye ilgisi devam ediyor. Fenerbahçe'den bonserviste indirim isteyen Stoke City'nin gelecek cevaba görek hareket etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...