Fiyasko! 3 milyona satıp 478 milyona geri aldılar

Düzenleyen:
Fiyasko! 3 milyona satıp 478 milyona geri aldılar

SPOR Haberleri

Manchester United, 2012'de 800 bin Pound'a Juventus'a verdiği Paul Pogba'yı dört yıl sonra transfer rekoru kırarak, 120 milyon Pound'a yani 478 milyon liraya geri aldı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, çok konuşulan bir transfere imza attı. Kırmızı Şeytanlar, 2012'de sadece 800 bin Pound karşılığında İtalyan ekibi Juventus'a sattığı Paul Pogba'yı dört yıl sonra dünya transfer rekorunu kırarak, 120 milyon Pound'a (478 milyon TL) geri aldı.

ManU, bu paranın 100 milyon Pound'unu (398 milyon lira) Juventus'a, 20 milyon Pound'unu da 79.6 milyon lira) menajer Mino Raiola'ya ödeyecek. Pogba ise yıllık 15 milyon Pound (60 milyon lira) kazanacak. Juventus böylece Napoli'den 90 milyon Euro'ya (301 milyon lira) satın aldığı Higuain'ın parasını İngilizlerden çıkarmış oldu.

SIR, MENAJERi SUÇLADI

Dönemin Manchester Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson, Pogba'nın 2012'de habersiz şekilde Juventus'a gitmesi nedeniyle hep menajer Mino Raiola'yu suçlayarak, "Raiola'ya hiç güvenmedim. Bize Pogba ile yola devam edecektik" diye konuşmuştu. Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...