Teknik direktörü açıkladı: Oyuncum Galatasaray'a gidebilir

Düzenleyen:
Teknik direktörü açıkladı: Oyuncum Galatasaray'a gidebilir

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain (PSG) teknik direktörü Unai Emery, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli'nin Schalke ya da Galatasaray'a transfer olacağını söyledi.

Fransa'da ön libero arayışlarını devam ettiren G.Saray'ın sürpriz bir isme daha teklif getirdiği ortaya çıktı. Grzegorz Krychowiak'ın transferi sonrasında PSG'deki formasını kaybeden ve Thiago Motta'nın ardından 3'üncü alternatif durumuna gelen Benjamin Stambouli için teklif yapıldığını bizzat Fransız ekibinin teknik direktörü açıkladı.

"SCHALKE YA DA GALATASARAY..."

Fotospor'da yer alan habere göre; PSG teknik direktörü Unai Emery oyuncunun transferi hakkında yaptığı açıklamada, "Benjamin Stambouli'nin Schalke ya da Galatasaray'a transfer ihtimali var" açıklamasında bulundu.

Teknik direktörü açıkladı: Oyuncum Galatasaray'a gidebilir

39 RESMİ MAÇ OYNADI

26 yaşındaki PSG'nin ön liberosu Stambouli geçtiğimiz sezon 27'si lig maçı olmak üzere toplam 39 resmi mücadelede forma şansı buldu.

STAMBOULI KİMDİR?

Geçen sezon başında Tottenham Hotspur'dan transfer edilen 26 yaşındaki Fransız futbolcu ön libero mevkisinde oynuyor. 2020 yılına kadar PSG ile sözleşmesi olan oyuncu 1.80 boyunda. Tecrübeli orta saha geçen yıl 39 defa PSG forması ile sahaya çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...