Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaraylı yönetici: Karabükspor'a yazık oldu

Düzenleyen:
Galatasaraylı yönetici: Karabükspor'a yazık oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu, 1-0 yendikleri Karabükspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Karabükspor'a yazık oldu" ifadesini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında evinde Kardemir Karabükspor'u tek golle deviren Galatasaray'da, Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Nazifoğlu, çok kötü oynadıklarını belirterek, "Beşiktaş maçında 115 dakika oynayan takımdan eser yoktu. Karabükspor'a yazık oldu. Selçuk değil, bütün takım kötüydü. Rakip bizden daha iyi hazırlanmış" diye konuştu.

"TARAFTARIMIZ OLMADAN HER ŞEY ÇOK ZOR"

Sarı-kırmızılıların aldığı seyircisiz oynama cezasını da değerlendiren sarı-kırmızılı yönetici, "Taraftarlarımız gördü, onlarsız çok zor oluyor her şey. Bizi onlarsız bırakmamaları lazım. Bir problem var, bizim bunu çıkartmamız lazım, halletmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

DIARRA TRANSFERİ

Nazifoğlu, Diarra transferi ile ilgili de konuşarak, "Rus tarafı ile görüşme yapacak Diarra bugün. Durumu bugün belli olacak. Gün içinde belli olacak" dedi.

"KARABÜKSPOR DAHA İYİ OYNADI"

Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Karabükspor'un daha iyi oynadığını vurgulayarak, "18 saniyenin lafını yapmamak lazım. Onlar da o sürede gol atabilirdi. Onlar da sürekli yerde yattılar. Ben zaten açıkça söylüyorum, Karabükspor bizden daha iyi oynadı" açıklamasında bulundu.

Nazifoğlu ayrıca, Fenerbahçe'nin eleştirildiği kadar kötü oynamadığına, kendilerinin ise çok kötü oynadıkları bir maçı kayıpsız atlattıklarına vurgu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...