Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TFF eski Asbaşkanı Ayhan Bermek, hükümete böyle meydan okumuştu

Düzenleyen:
TFF eski Asbaşkanı Ayhan Bermek, hükümete böyle meydan okumuştu

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu eski Asbaşkanı, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu eski Üyesi ve Milli Takımlar eski Sorumlusu Ayhan Bermek'in azılı bir FETÖ’cü olduğu ve resmen devlete, hükümete meydan okuduğu ortaya çıktı.

FETÖ terör örgütünün kanalı Bugün TV’de İhsan Kalkavan ile katıldığı 2014 yılında bir programda adeta FETÖ terör örgütünün avukatlığını yapmakla yetmiyor, terör örgütünün liderine methiyeler düzüyor. Bermek, yaptığı konuşmada; “Türkiye bir buçuk sene içerisinde 3 seçim görecek. Bir tanesi bir ay içinde, daha sonra Reisi Cumhur, daha sonra ise genel seçimler olacak. Bu lügatlar ve hakaretlerle oraları görmesi çok zor. Fetullah Gülen Hocaya, o güzel ve özel insana, bunları nasıl söylüyorlar anlamak imkansız… Bu hareket masum doğmuştur, masum günlere gelmiştir ve masum yarınlara gidecektir. Kim ne derse desin onun masumiyetini kirletemez. Sayın Başbakan himmetin ne olduğunu bilir. Rahleyi Tedrisattan gelmiş bir insan. Onunla ben yarışamam. Sadaka-ı Fitre’yi de bilir.

Hesap soracağız diyor… Hizmete bir operasyon olsa ne olur olmasa ne olur? Sebebine gelince, bu kaderi plandır. 160 ülkede okulumuz var. TUSCON Başkanının yapmış olduğu konuşmanın altına ben imzamı atarım. Siyaset para kazanma yeri değil, kazanmak isteyen iş hayatına girsin. O konuşma ayakta alkışlandı. Yani hizmet grubu dağılmaz. Tehdit bize fıs gelir. Hizmet dünyasının içindeki herkes, gereğini yapar. Bu fedakarlıksa fedakarlık eza çekmekse eza çekmektir” diyerek adeta örgütün avukatlığını yapıyor.

İhsan Kalkavan, ise yaptığı konuşmada; “Bizim Uganda’daki arkadaşlarımız Rolex saat getirecek hali yok” diyerek bakanlara göndermede bulunuyor. Kalkavan yaptığı konuşmada; “Bu kin ve kızgınlık birkaç ayda olacak kızgınlığın ve kinin bir öfkenin neticesi değildir bunlar. Birden bire daha bakanların haberi yokken dershaneler kapatılacak dendi. Simitçi dükkanlarını bir günde kapatıyoruz diyemezsiniz. Bizde Fenerbahçe’nin ismi bile hiçbir zaman konu olmamıştır. Ben, Aziz kardeşim cezaevindeyken iki üç sefer ziyarette bulundum” diyerek FETÖ'ye toz kondurmuyor 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...