Talisca, Beşiktaş antrenmanında

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Talisca, Beşiktaş antrenmanında

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Anderson Talisca da ilk antrenmanına çıktı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında, 26 Ağustos Cuma günü Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Anderson Talisca da ilk antrenmanına çıktı.

Sağlık kontrolünden sabah geçen Talisca, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde akşam gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş tarafından diğer oyunculara tanıtıldı. Saha ortasında oyuncularını toplayan ve Talisca'yı da yanına alan tecrübeli teknik adam, kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından Güneş, genç oyuncuyu takım arkadaşlarına alkışlattı.

"Havalimanındaki taraftarı hala unutamadım"

Brezilyalı futbolcu, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerin üzerine çıkabileceklerini belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin sadece Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Juventus gibi büyük takımlar için olmadığını vurgulayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Bunu geçen yıl Benfica ile gösterdik. Bir hakem hatasıyla Bayern Münih'e elendik. Alçak gönüllü olup ayağımız yere basarsa Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi hiçbir zaman hayal olmaz." dedi.

Beşiktaş taraftarlarından övgü dolu sözlerle bahseden Talisca, "Havalimanındaki taraftarı hala unutamadım. Hiç yaşamadığım bir andı. Buna karşılık saha içinde vermek istiyorum. Taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak için çalışacağım." ifadelerini kullandı.

En çok 10 numara pozisyonunda oynamayı sevdiğini dile getiren Talisca, futbol stilini Brezilyalı efsane oyuncu Rivaldo'ya benzettiğini kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...