Taha Akgül: 'Babama inanamadım'

Düzenleyen:
Taha Akgül: 'Babama inanamadım'

SPOR Haberleri

“Anne babam tribünde dua ediyordu. Şampiyon olunca babam (kendini tutamamış) atladı. Şok oldum. Ağlıyordu, sarıldık”

2016 Rio Oyunları’nı 8 madalya ile kapatan milli takım sporcuları Türkiye’ye döndü…   Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Biz değil sporcu arkadaşlarımız konuşacak. Allah onlardan razı olsun. Milletimize zor günlerde güzel bir sevinci yaşattılar” dedi ve sözü onlara bıraktı… Tek altın madalya kazanan isim olan Taha Akgül “Ben madalyayı 15 Temmuz sürecinde ve PKK'nın yapmış olduğu eylemler sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza armağan ettim. Allah'a şükür tek eksik madalyam olimpiyattı. Babam güreşin içinden geldiği için kendisini tutamamış, atlamış tribünden. Ben de şok oldum. Bir baktım ki babam ağlıyor. Beraber sarıldık ve sevindik” dedi.

Kayaalp yine söz verdi

130 kiloda mücadele eden ve Kübalı rakibi Lopez’e finalde yenilerek gümüş kazanan Rıza Kayaalp “Tek eksiğimiz olimpiyat altın madalyasıydı. Bayrağımı en yükseğe çektiremediğimden dolayı üzgünüm. Olimpiyat şampiyonluğuyla da güreş hayatımı bitirmek istiyorum. Herkese söz verdim” diye konuştu. Bronz madalya alan Soner Demirtaş ise “Mutlu ve sevinçliyim. Şükürler olsun elimiz boş dönmedik. Ben bu madalyayı 79 milyona armağan etmek istiyorum” ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...