Talisca iddialı konuştu: Gol benim işim

Düzenleyen:
Talisca iddialı konuştu: Gol benim işim

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni transferi, "Hem gol atmayı hem asist yapmayı seviyorum. Takım arkadaşlarım rahat olsun..." dedi

Beşiktaş, Anderson Talisca’da mutlu sona ulaştı. Fulya Acıbadem Sports'ta detaylı kan tetkikleri yapılarak muayeneden geçen futbolcu Beşiktaşlıları mest etti. “Beşiktaş’ı Avrupa için iyi bir vitrin ve kadrosunda Quaresma gibi dünya yıldızları olduğundan dolayı tercih ettim” diyen sambacı sağlık kontrollerinden sağlam çıktı. Şenol Güneş ve Gökhan Keskin tarafından uzun süredir takip edilen 22 yaşındaki Talisca, gerçek bir 10 numara ve futbol dünyasında “Brezilya’nın Pogba’sı” olarak biliniyor. Güneş de onu orta sahada çok yönlü kullanmayı düşünüyor. Seneliği 1.5 milyon avro olmak üzere iki yıllığına kiralanan Talisca, iki lig, birer defa Portekiz Süper Kupası ve Portekiz Lig Kupası kaldırdı. Geçen sezon ise Benfica formasıyla 33 maçta 9 gol kaydetti.

Sosa'yı aratmam

Kulüp televizyonuna konuşan Talisca, "Taraftarımızın beni karşılaması inanılmaz bir andı. Bu taraftara layık olmak için her şeyi yapacağım" derken, "Alanya maçını televizyondan izledim. O tezahüratı görünce tüylerim diken diken oldu" sözlerini kullandı. 10 numara bölgesinde kendini rahat hissettiğini söyleyen sambacı, "Sosa iyi işler yapmış ama ben onu aratmam. Taraftarımız rahat olsun. Hem gol atarım hem de attırırım. Takım arkadaşlarımı beslerim. Mühim olan kaliteli bir oyuncu olmanız ve bunu sahaya yansıtmanız" diyerek özgüvenini ortaya koydu. "Burada kendimi evimde gibi hissediyorum" diyen Talisca, "Burada yeni bir sayfa açıyorum. Her gün kendimi geliştireceğimden emin olabilirsiniz" şeklinde konuştu.  

Orman forvet için Ada'da

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün akşam forvet transferi için İngiltere'ye uçtu. Loic Remy için Chelsea ile görüşme var. Olmazsa alternatifler Porto'dan Vincent Aboubakar, Everton'dan Oumar Niasse. Bir de sürpriz isimden bahsediliyor. Daily Mail Gazetesi Orman'ın Samir Nasri için de M.City'den randevu aldığını duyurdu. Başkan cumaya kadar bu işi bitirmek istiyor. 

Yılın teknik direktörü Şenol hoca

Düşünün stadı yok! Düşünün borcu çok! Ve düşünün ki bu takım sezonu şampiyon tamamlıyor. O takım Beşiktaş… O takımın hocası da Şenol Güneş… Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği, zor şartlar altında taraflı tarafsız herkese seyir zevki veren ve takımını hedefe ulaştıran Şenol Güneş’i “Yılın Teknik Direktörü” seçti.

Devler Ligi'nde başarılı olabiliriz

Şampiyonlar Ligi'ne değinen Talisca, "Daha önce Neuer'e bir frikik golüm var. Kurada Bayern Münih çıkarsa doğrusu fark etmez, biz hazırız" derken, "Şampiyonlar Ligi sadece Barcelona, Real Madrid gibi takımlara ait değil. Alçak gönüllü olup ayağımız yere basarsa Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi'nde başarı hayal olmaz" sözlerini kullandı. 

Kara Kartal'ı devler bekliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde play-off turu rövanş maçları başladı. Dün oynanan 5 maç sonunda Monaco, Porto, Celtic, Legia Varşova ve Ludogorets gruplara kaldı. Devler Ligi'ne grup aşamalarında doğrudan katılacak olan temsilcimiz Beşiktaş, 34 bin 920 UEFA puanı ile 4. torbadan kura çekimine iştirak edecek. Siyah-beyazlı temsilcimizi bekleyen takımlardan 23'ü netleşti. 

Ayağının tozuyla idmanda

Beşiktaş'ın yeni transferi Anderson Talisca dün ilk idmanına çıktı. Şenol Güneş oyuncuyu takım arkadaşlarıyla tanıştırdı, ardından alkışlar yükseldi. Takım neşeli ve farklı bir idman yaptı. Şut antrenmanında futbolcular önce halatla güçlenmeye dönük hazırlık yapıp hemen ardından aldıkları paslarla kaleleri topa tuttu. Quaresma kaleci Boyko'ya her attığı golde takıldı. Boyko da kurtardığı toplar sonrası basına 'foto' diyerek poz almalarını istedi. Kısacası Alanya galibiyeti sonrası Kartal'da neşe hakim. 

Ufukta kupalar var

Futbolda gelen şampiyonluğun ardından potada da başarı hedefleyen Beşiktaş dün Ufuk Sarıca ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Vodafone Arena'daki törende Başkan Fikret Orman, "Ufuk Sarıca, çok iyi Beşiktaşlı, daha önce çok istemiştim ama olmamıştı. Camia çok mutlu, 'Ufuk'ta kupalar var" benzetmesi yaparken Akatlar'da 15 bin kişilik salon yapacaklarının müjdesini verdi. Sarıca da, "Ben sporculuk ve antrenörlük hayatımda hep yukarılara aday olmuş biriyim. Beşiktaş'a yakışır takım sahada olacak” sözlerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...