Özer Hurmacı'dan veda mesajı: Ölene dek seveceğim seni Trabzonspor

Düzenleyen:
Özer Hurmacı'dan veda mesajı: Ölene dek seveceğim seni Trabzonspor

SPOR Haberleri

“Üzgün ve biraz sinirliyim. Bordo-mavi çubuklu dünyanın en gururlu hissiydi. Ölene dek seveceğim seni Trabzonspor.”

Trabzonspor’un Kasımpaşa’dan aldığı Özer Hurmacı, bordo-mavili camiaya veda etti. Ama onun deyimi ile ŞİMDİLİK… Önce kiralık gelen ardından bonservisinin alınması için çok dua eden ve zamanında fedakarlıkta bulunan (3.5 milyon TL’lik yıllık ücreti 2.5 milyon TL’ye indirmişti) Özer Hurmacı, Atiker Konyaspor’a doğru yol aldı… Yönetimin 500 bin avro civarında bir gelir beklediği orta saha oyuncusu sosyal medyadan veda mesajı yolladı. Ve bir hayli de duygusaldı…  İşte Özer Hurmacı’nın o mesajı:  “Şimdi elveda Trabzonspor. Biraz üzgünüm, biraz sinirli. Acıyor belki kalbimin içi. Ama hissedemezsiniz şiddetini. Bordo mavi çubuklu 10 numarayı giyinmek, dünyanın en gururlu hissiydi benim için. Gol atıp armayı öpmek, secdeye yatıp şükür etmek nasip oldu. Bazen üzüntüden sabahlara kadar uyuyamamak, kazanınca şehrin güldüğünü, kaybedince ağladığını görmek, ilk geldiğim günden son güne kadar, ilk doğduğum günden ölene kadar seveceğim seni Trabzonspor. Şimdilik gidiyorum. Hakkınızı helal edin.”

Avni Aker'e veda gecesi

Hey gidi Hüseyin Avni Aker hey! Bugün Hüseyin Avni Aker’e veda zamanı… Ligde 7’inci haftasındaki Akhisar Belediye maçını yeni mekanı Akyazı Stadı’nda oynamayı planlayan bordo-mavililer, bu gece Hüseyin Avni Aker’de tören düzenleyecek. 19.30’da başlayacak törende eski başkanlar ve efsane futbolcular yer alacak. Konserler terör olayları nedeniyle iptal. Gecede Avni Aker’in tarihini anlatan görsel şovlar ile videolar olacak. 

Yeni transfer Pfaff

Trabzonspor'un Avni Aker'e veda gecesine katılmak için Trabzon'a gelen Belçikalı efsane kaleci Jan Marie Pfaff'ı bordo-mavili taraftarlar adeta yeni bir transfer gibi coşkuyla karşıladı. Pfaff'la olan yakınlığı ile bilinen Trabzonlu Gençler Tribün Lideri Mehmet Fındıkçı eski dostunu omuzlara aldı. Pfaff, "Eskiden olduğu gibi taraftar karşısına çıkacağım, heyecanlıyım. Trabzon benim ikinci evim" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...