Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cizrespor, 1 yıl sonra ilçede antrenman yaptı

Düzenleyen:
Cizrespor, 1 yıl sonra ilçede antrenman yaptı

SPOR Haberleri

PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu geçen sezon ilçeden ayrılmak zorunda kalan Spor Toto 3 Lig 1. Grup takımlarından Cizrespor, sağlanan huzurun ardından tesislerinde yeniden çalışmalara başladı

Spor Toto 3 Lig 1. Grup takımlarından Cizrespor, bir sezon aradan sonra kendi sahasında antrenman yaptı. Terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırılar ardından ilçenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağı dolayısıyla ilçeden ayrılmak durumunda kalan Cizrespor, ilçede sağlanan huzurla 1 yıl sonra tesislerine kavuştu. Kulüp ikinci Başkanı Maruf Sefinç yaptığı açıklamada, Cizre'nin terör olaylarıyla değil, sporda elde ettiği başarıyla anılmasını istediklerini söyledi. Sefinç, yaklaşık 1 yıldır ilçeden uzakta kaldıklarını anımsatarak, bu süre zarfından hazırlıkları Mardin'de gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Geçen yıl yaşanan terör olaylarının bölgeye ve takımlara büyük zarar verdiğine vurgu yapan Sefinç, kulüp olarak oyuncu transfer etmekte sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.
Futbolcuların yakınlarını da ikna etmek durumunda kaldıklarını aktaran Sefinç, şöyle konuştu:
"İyi bir kadro kurduk ve kaliteli futbolcularla takımı güçlendirdik. Amacımız 2. Lig'e yükselmektir. Allah'ın izni ile hem kupada hem de ligde hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Taraftardan ricamız maçlarda taşkınlık yapmasınlar, maçlar olaysız geçsin, takımımız ceza almasın ve sahamız kapatılmasın. Biz futbola gönül vermiş olan insanları küstürmek istemiyoruz."
Kendi tesislerinde çalışmalara başlamanın sevincini yaşadıklarını anlatan Sefinç, başarılı sonuçlar alarak ilçe halkını mutlu etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...