Diarra olmazsa Chelsea'li yıldız

Düzenleyen:
Diarra olmazsa Chelsea'li yıldız

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile görüşmelerini sürdüren Lassana Diarra'ya ''Bu işi acil halledin aksi halde başka alternatif transferlere yöneleceğiz'' restini çektiği ileri sürüldü. Sarı kırmızılı ekibin, Diarra'ya alternatif olarak düşündüğü ilk isim ise Chelsea'de top koşturan Nijeryalı Obi Mikel.

Galatasaray ön libero transferindeki bekleyişi bir an önce sonuçlandırma planını devreye sokuyor. Sarı-kırmızılı ekibin ligin yeni ekibi Karabükspor maçını kazanmasına karşın oynadığı temposuz futbol, yönetimi harekete geçirdi. Teknik Direktör Riekerink'in "Diarra'ya da başka bir ön liberoyu acil transfer etmeliyiz" uyarısı karşısında, Galatasaraylı yöneticiler de Lassana Diarra'nın kulübü Lokomotif Moskova ile yaşadığı ihtilafı bir an önce çözülmesi için görüşmelerini hızlandırdı.

İki gün süre verildi
Galatasaray Yönetimi, Diarra'nın menajeri ve avukatına "Bu işi acil halledin aksi halde başka alternatif transferlere yöneleceğiz" restini çekti. Bu yüzden Galatasaray'ın Diarra'nın Lokomotif Moskova ile ihtilafı çözülmesi için 2 gün süre tanındı ve bu süre sonunda Diarra defteri kapatılıp başka isimlere yönelinecek.

Diarra olmazsa Chelsea'li yıldız

Diarra'nın alternatifi Obi
Galatasaray'ın Diarra'nın yerine alternatif olarak düşündüğü ilk isim ise Chelsea'de Conte'nin göreve gelmesiyle oynama şansı azalan Nijeryalı yıldız Obi Mikel olduğu öğrenildi. Ancak Chelsea'de yılda 4,5 milyon euro kazanan Obi Mikel'e Galatasaray'ın en fazla 3 milyon euro teklif edeceği bildirildi.
Mikel, 10 sezon formasını giydiği Chelsea'de toplam 349 maça çıktı. Nijeryalı defansif orta saha oyuncusu Chelsea kariyerinde toplam 6 golü bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...