Galatasaray'da Selçuk İnan depremi!

Düzenleyen:
Galatasaray'da Selçuk İnan depremi!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da son günlerde gösterdiği performansla eleştirilen Selçuk İnan'ın, Lassana Diarra'nın transfer edilmesi halinde yedek kulübesinde oturacağı iddia edildi.

Galatasaray formasını giydiği 5 yılda 4 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Selçuk İnan, her sezon en az 40 maç oynadığı bu süreçte 50 gol attı ve 54 asist yaptı. Takımın liderliğini ve kaptanlığını da yapan tecrübeli futbolcunun kariyerinde bu sezon yeni bir sayfa açılacak...

LASSANA GELİRSE YEDEK KALACAK

Bugüne dek Galatasaray ilk 11'inin değişmez ismi olan Selçuk İnan, Lassana Diarra transfer edildiği taktirde yedek kulübesine çekilecek. Karabükspor maçında Galatasaray'ın ortaya koyduğu kötü futbol sarı kırmızılı teknik heyet ve Sportif AŞ yönetim kurulu tarafından masaya yatırıldı.

SELÇUK VE SNEIJDER'E ELEŞTİRİ

Rakibi karşısında hiç varlık gösteremeyen ve yönetimin de tepkisini çeken bir futbol ortaya koyan Galatasaray'da oklar Selçuk İnan ve Wesley Sneijder üzerinde toplandı. İki futbolcunun da Karabükspor karşısında sergilediği futbola kırık not verilirken Selçuk ve Sneijder'ın orta sahada ağır kaldığı görüşü öne çıktı.

SNEIJDER'E UYARI

Sneijder'ın eski performansının çok uzağında olduğunu savunan sarı kırmızılı yöneticiler, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in Hollandalı yıldızı uyarması gerektiği görüşünde birleştiler. Selçuk İnan'ın ise performans olarak düşüşte olduğu ve orta sahada ağır kalıp takımı yavaşlattığı, eski futbolunun çok uzağında olduğu fikri öne çıktı.

TOLGA İLK 11'DE

Jan Olde Riekerink'in ise bu bölgede en çok Tolga Ciğerci'yi beğendiği ve Lassana Diarra'nın gelmesi halinde ise ilk 11'de takımdan kesmeyi planladığı ismin Tolga değil Selçuk İnan olduğu ortaya çıktı.

Tolga Ciğerci'nin, enerjisi, dinamizmi ve pres gücü ile Galatasaray'a büyük katkı vereceğine inanan Riekerink, Diarra transferinin gerçekleşmesi halinde orta saha kurgusunda öncelikli olarak Tolga-Diarra ikilisine şans vermeyi planladığı öğrenildi.

SELÇUK DÜZELİRSE OYNAYACAK

Selçuk'un ise 5 yıldır tam 216 maçta 50 gol, 54 asistle kırılması zor bir performansa imza attığı Galatasaray'da ilk kez performansı nedeni ile yedek kulübesine oturması da gündeme gelmiş oldu. Selçuk İnan, eğer oyununu üst seviyeye çekemezse Diarra'nın kulübeye gönderdiği isim kaptan olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...