Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABDli kadın futbolcunun sözleri pahalıya patladı!

Düzenleyen:
ABDli kadın futbolcunun sözleri pahalıya patladı!

SPOR Haberleri

ABD Kadın Milli Futbol Takımı'nın 35 yaşındaki tecrübeli kalecisi Hope Solo'nun, Rio Olimpiyat Oyunları'nda İsveç'e yenildikleri maç sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle milli takımdan 6 ay uzaklaştırıldığı açıklandı.

Rio Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde İsveç'e penaltılarda boyun eğen ABD'nin kalecisi Solo, "Bence korkaklar grubu gibi oynadık, son 3 olimpiyatın şampiyonu kaybetti." diyerek teknik direktör Jill Ellis'i eleştirmişti. ABD Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Solo'nun, küçümseyici açıklamalarının kabul edilemez olduğu vurgulanırken, milli takım oyuncusuna yakışmayan davranış sergilediği belirtildi. Başarılı kalecinin, sözlerinden dolayı milli takımdan 6 ay uzaklaştırıldığı duyuruldu.

SABIKASI KABARIK

ABD'li kaleci, Rio'ya gitmeden önce Zika virüsünden korunmak amacıyla yanına alacağı böcek ilacı ve koruyucu kıyafetin fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinde yayımladığı için tepkiyle karşılaşmış, Yeni Zelanda maçı sırasında taraftarlarca yuhalanmıştı.

SAĞLAM KARİYER

ABD'nin en popüler sporcuları arasında yer alan 35 yaşındaki Solo, ülke milli takımıyla daha önce olimpiyatlarda altın madalya kazanmış ve 2007 ile 2011'de düzenlenen FIFA Dünya Kupası'na katılmıştı.

1 AY MEN EDİLMİŞTİ

Öte yandan Solo, 2015 yılında eşinin alkollü kullandığı araçta bulunması nedeniyle de futboldan 1 ay men edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...