Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray’dan akreditasyon sınırlaması

Düzenleyen:
Galatasaray’dan akreditasyon sınırlaması

SPOR Haberleri

Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla dün akşam yayınlanan bir programda taraflı yayıncılık yapıldığını ileri sürerrek, NTV ve NTVSpor’un akreditasyonlarını durduğunu açıkladı.

Galatasaray’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Doğuş Grubu bünyesinde yayın yapan NTV ve NTVSpor TV kanalları, yıllardır sürdürdükleri taraflı yayıncılık anlayışına dün gece eşi benzeri görülmemiş bir yenisini eklemişlerdir. Canlı yayında dile getirilen mesnetsiz iddialara karşı Galatasaray Spor Kulübü’nün yaptığı açıklamayı bile görmezden gelecek kadar habercilik ilkelerini ayaklar altına alan söz konusu yayın kuruluşları temsilcilerinin, akreditasyon yetkisi Galatasaray’a ait olan basın toplantısı, organizasyon ve davetlere girişi, tarafsız yayıncılık ilkelerini yerine getirdiklerine ikna olacağımız güne kadar durdurulmuştur” denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...