Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den ikinci bomba

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'den ikinci bomba

SPOR Haberleri  / Sabah

Ziyech’te son noktaya gelen Fenerbahçe, Jeremain Lens transferinde de mutlu sona yakın. Hollandalı oyuncu bir yıllığına kiralanıyor

Fenerbahçe yönetimi, Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Dick Advocaat'ın yaptığı toplantının ardından transferde düğmeye bastı. Tweente forması giyen Hakim Ziyech konusunda oyuncuyla her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Hollanda kulübüyle anlaşma için son pürüzleri konuşuyor. Gözler Ziyech konusunda resmi açıklamaya çevrilirken, bir sevindirici haber de kanat transferi için geldi. Sarı-lacivertliler, Dick Advocaat'ın eski öğrencisi Jeremain Lens ile anlaşmaya vardı. Dick Advocaat tarafından Dinamo Kiev'den geçtiğimiz sezon Sunderland'e transfer edilen Lens, bu sezon 11'de hiç şans bulamadı. İki kanatta da görev yapabilen Lens'in kiralık olarak transferine Sunderland'in de sıcak olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...