HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Prim vermedi

Düzenleyen: /
Prim vermedi
Fatih Terim, Haber

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Terim, Millilerin Rusya (özel) ve Hırvatistan (resmi) ile yapacağı maçların kadrosuna Arda, Selçuk, Burak, Caner, Gökhan ve Hakan’ı almadı

Milli Takım’ın 31 Ağustos’ta Antalya’da Rusya ile yapılacak özel ve 5 Eylül’de Hırvatistan’la oynanacak 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri maçının aday kadrosu açıklandı… Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in belirlediği kadroda ciddi bir değişim vardı… İster adına “revizyon” diyelim ister “operasyon” bir anlamda ay-yıldızlı ekibin iskeletini oluşturan isimler çağrılmadı… Kimler mi bunlar? Barcelona’daki marka değerimiz Arda Turan… Çin’de ülkemizi temsil eden Burak Yılmaz… Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan… Sağ ve sol bekler Gökhan Gönül ile Caner Erkin… Sarı-kırmızılı ekibin emektar oyuncusu Hakan Balta… Terim bu tecrübeli oyuncuları kadroya almazken akıllara EURO 2016’da yaşananlar geldi… Milliler rakiplerden çok kendi iç çatışmaları ile boğuşmuştu.  Hele bir prim olayı vardı ki hem oyuncularımız hem de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim mesajlarını basın önünde vermişti. İşte o mesajlardan birisi de Terim’in hayal kırıklığı yaşadığı isimlerle ilgili olarak “gereğini yapacağı” sözüydü… Ve bu kadro tercihi hem geleceğe yönelik yeni yapılanma hem de hesaplaşma olarak değerlendirildi… Caner, Arda, Selçuk ve Hakan Balta’nın ortak özelliği Manisa’ydı ama Balta ile ilgili tasarrufta yaşının 33 olmasının etkisine de dikkat çekildi.

EURO 2016 faturası!

Avrupa Şampiyonası’nda futbolumuzdan çok olaylarımızla gündeme gelmiştik… İşte o olay Burak Yılmaz’ın primiyle ilgiliydi. İddiaya göre Arda, herkese prim verilirken Burak’a verilmemesini Fatih Terim’e iletmiş ve “İçiniz rahat mı hocam?” demişti. Terim de Arda’nın bu tarzına çok kızmış ve gerginlikler yaşanmıştı. Sadece bu kadar da değil… Gökhan Gönül’ün transfer görüşmeleri vardı ve maç sabahına kadar odalarla pazarlıkların yapılması Terim’i inanılmaz kızdırmıştı. Burak konusunda da ayrı bir mevzu daha vardı… Fatih Hoca, Kral’ın kendisine sormadan Çin’e gitmesine bozulmuştu. İddialar böyleydi ama şu ana kadar bunları ne TFF kanadı ne de Fatih Terim veya futbolcular yalanladı… Basında yer aldı ve detaylandırıldı ancak kimse de çıkıp detaylı şekilde anlatmamıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...