Fırat Aydınus'un yeni saçı yine olay oldu

Düzenleyen:
Fırat Aydınus'un yeni saçı yine olay oldu

SPOR Haberleri

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor ile Antalyaspor arasında dün oynanan maçta yeni imajıyla büyük ilgi çekti.

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus da dış görünüşüne en çok dikkat eden hakemler arasında yer alıyor. Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Alanyaspor-Antalyaspor maçında görev yapan Aydınus, yeni imajıyla büyük ilgi çekti.

Özellikle saçlarının görüntüsüne büyük önem veren Aydınus, bazı maçlara jöleli, bazılarına gölge attırarak, bazılarına ise balyaj yaptırarak çıkıyor.

AHMET ÇAKAR DALGA GEÇMİŞTİ

Fırat Aydınus, saçlarının modelini sık sık değiştirdiği için eski hakem Ahmet Çakar'ın eleştirilerine bile hedef olmuştu. Çakar, geçen sezonki Bursaspor-Galatasaray maçı sonrası attığı tweette, "Ya Fırat Aydınus, saçlar belli ki papatya ile sararmış, çok da yakışıklısın ama hakemliğin bitmiş ve bunun artık sen de farkındasın" diye yazmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...